Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Jornada 13: majoria sobiranista

|

- Publicitat -

LLEVANT 0-4 BARÇA
Golejada blaugrana als amics valencians amb 11 jugadors del planter que deixa el Maligne a 11 punts i amb la certesa que aquest any només podran guanyar la décima. Les crítiques plenes de complexes de la central lechera envers la banda d’en Russell Crowe per la seva  suposada suavitat amb els jugadors del Més que un Club troba la seva comparació amb les que avui vomitaran els tabloides mesetaris sobre la presumpta patacada dels catalans al sobiranisme, segons ells representat i inventat pel president Mas al més pur estil Ibarretxe, tot i arribar els diputats proclius al referèndum fins a 87.  

Amb Messi i Iniesta més que endollats, el Barça va controlar la primera part (llevat d’algun ensurt de Barkero als inicis del partit) i va aconseguir obrir el marcador, tot i l’aferrissada defensa gladiadora valenciana, mitjançant una passada del noi de Fuentealbilla en profunditat cap a Messi que l’argentí picava davant Munúa. Iniesta donaria encara dues assistències més a Messi, en el segon, i a Cesc, en el quart, a més d’anotar el tercer amb un fort xut a l’escaire. A partir d’aquí el Llevant només portaria perill mitjançant una arribada en solitari de Martins i un penal, ambdues jugades refusades perfectament per Valdés. El Barça dels rècords va guanyar a València jugant amb 11 jugadors del planter (Alves, tot i ser titular, va haver d’abandonar el terreny de joc lesionat i Montoya va sortir de recanvi) i oferint el seu futbol “marca de la casa”, tot controlant la possessió i buscant forats sense pilotades ni el “”joc directe”” que molts demanen.
 
PATETI 4-0 SEVILLA
Nova victòria dels matalassers al calder gegant davant un Sevilla que es desinfla per moments com les aspiracions de l’Adolf de Vic d’assolir el Parlament de Catalunya. El Pateti no va de broma i és l’únic equip que segueix a menys d’onze punts al Més que un Club, en concret a tres. L’equip de Simeone tindrà la oportunitat de demostrar la propera jornada al Venaverlo si és un equip a tenir en compte en la lluita pel títol o si es queda, com de costum, a mig camí tot fent honor al seu rebatejat nom.
 
APAÑÓ 0-2 GETAF
Cap de les nostres orelles a can Condis va informar ahir sobre cap combat de boxa o similar a la llotja del camp perico. Amb una grada que no s’estava de demanar la dimissió de la nova directiva i d’insultar els veïns de la capital en ple partit i amb el seu equip perdent, el Getaf no va necessitar gran cosa per doblegar l’equip d’en Lara a Cornellà.
 
BETIS 1-0 MADRID
El Betis es consolida a les places europees així com la CUP ha fet diana en la seva primera temptativa al Parlament, tot derrotant el Maligne amb un solitari gol de Beñat al 17’ de la primera. Segona alegria del cap de setmana (en ordre d’aparició), amb rumors d’una possible dimissió del Rommel de Setúbal, i nou partit sense anotar del neng de Madeira que l’allunya de la tant desitjada pels patriotes peloteros de la cadena del brau Pilota d’Or. Avantatge d’onze punts que suposarà una concentració extra en el camí cap a la décima dels blancs, títol el qual ja podria reposar a les seves vitrines.
 
MÀLAGA 4-0 BLAVÈNCIA
Resultat que arrodoneix la jornada, després de les derrotes de la banda dels portuguesos, de l’Apañó, la victòria del Barça i l’enèsima injustícia/complot/mecànic espia que s’ha comés contra l’asturià de Ferrari. Pellegrino desmunta Pellegrini i fins i tot n’abusa amb la inspiració de Saviola i Joaquín, dos autèntics ressuscitats a l’equip del xeic.
 
ATHLETIC 1-1 DEPORTIVO
El Deportvo s’emporta un punt de la Catedral tot i el domini dels locals, que van arraconar els gallecs com el sector sansat i faderalista va acorralar en el seu moment al sector catalanista i federalista del Partit dels Socialistes de Catalunya, altrament considerat partit autònom de la secretaria madrilenya.
 
VALLADOLID 1-0 GRANADA
Manucho dóna la victòria als castellans a Zorrilla en una de les poques ocasions d’aquest partit igualat, dur i de contacte, o el que és el mateix, una llauna de nassos. El Granada entra en places de descens i el Valladolid segueix a l’aguait dels llocs europeus.
 
RAYO 2-0 MALLORCA
Amb un golàs de Leo Baptistao i l’estocada final de Delibasic, el Rayo derrota el Mallorca a Vallekas. Els madrilenys marxen a dormir vuitens amb 19 punts mentre que els balears queden a un punt del descens.
 
ERREALA 0-0 OSASUNA
Basquisme futbolístic en estat pur a Anoeta en un partit sense gols… ni ocasions. Poca cosa més a dir sobre aquest estrany partit de divendres. Osasuna no aconsegueix deixar encara més enrere l’Apañó i l’Erreala continuarà a la zona mitja de la classificació.
 
ZARAGOZA X-X CELTA
La cirereta de dilluns la posaran aquests dos equips que lluiten per allunyar-se dels últims llocs de la classificació així com els convergents del Palau de la Música o d'una estació de la ITV.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut