Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Jornada 27: allegro ma non troppo

|

- Publicitat -

BARÇA 2-0 DEPORTIVO
Còmoda victòria del Barça de Tito a casa davant el cuer de la lliga. Un cop de cap d’Alexis al 38’ de la primera i una gran combinació que finalitza amb gol de Messi el 88’, van bastar per tombar un Deportivo que no va voler o no va poder fer-li mal al Barça en cap moment del partit. El Més que un Club va saltar a la gespa amb fins a sis canvis a l’onze inicial, tot deixant Alba, Piqué, Busquets, Pedro, Iniesta i Messi a la banqueta. D’altra banda, Alexis i Villa van sortir d’inici juntament amb Tello, i tot i que van jugar a un bon nivell no van estar massa encertats de cara a gol. Cesc i Thiago van fer companyia a Song al centre del camp, i Mascherano i Puyol van formar el centre de la defensa culer.
Poques sorpreses en aquest partit de dissabte, jugat davant un camp ple i neguitós que pensa en el partit de demà contra el Milan. Espíritus de Juanito i coses similars s’esperen durant les hores prèvies a l’enfrontament amb l’equip llombard, malgrat que aquest equip ha demostrat el que ha demostrat en els últims anys. Futbol, això és l’important.
 
MALLORCA 2-1 SEVILLA
Manzano i Giovanni Dos Santos com els artífex d’aquesta remuntada en lliga del Mallorca que els ha portat a guanyar el segon partit consecutiu, aquesta vegada al Pizjuán contra l’equip de Del Niu, que d’altra banda, s’acomiada lentament d’Europa mentre veu com els seus veïns es col·loquen a un puntet de la Champions.
 
CELTA 1-2 MADRID
El neng de Madeira ressol la trobada amb el Celta a Balaídos amb un gol al 63’, ràpidament contestat per Aspas, i transformant un penal el minut 72 de partit. El Rommel de Sétubal prova amb els seus dos davanters i no aconsegueix treure d’ells més que rumors de relacions amb la Esteban i esportius vorejant la velocitat del so. El millor equip de la història i de l'infinit i més enllà es col·loca segon, darrera del Barça.
 
RAYO 2-0 APAÑÓ
Els de Vallekas aconsegueixen els 41 punts necessaris per sobreviure i miren cap a Europa després de dominar i subjugar els pericos al municipal. El Chori Domínguez i Piti protagonitzen els dos gols dels madrilenys que deixen l’Apañó a terra de ningú.
 
VALLADOLID 1-1 MÀLAGA
L’equip del xeic empata a terres castellanes amb el cap a la tornada d’octaus de Champions de dimecres. Demichelis feia el seu enèsim gol de cap al minut 8 de partit, però Manucho empatava poc abans de descans amb un altre cop de cap.
 
BETIS 2-1 OSASUNA
El Betis continua, de la mà de Rubén Castro, el seu camí imparable cap a Europa. L’Osasuna, tot i empatar el gol inicial de Jorge Molina al 19’ de la primera, amb un gol de Silva tot recollint un centre ras d’Armenteros des de la dreta, no aconsegueix emportar-se cap punt del feu bètic.
 
LLEVANT 0-0 GETAF
Empat al Ciutat de València en un partit que van merèixer els locals. Iborra enganxa una fuetada des de fora de l’àrea que entra i surt de la porteria; l’àrbitre no dóna gol i la polèmica per la tecnologia al futbol que torna a aparèixer. ¿Quants equips van fer-se grans i van guanyar grans competicions després de ser beneficiats per una errada arbitral?
 
ATHLETIC 1-0 BLAVÈNCIA
El petit davanter Muniaín dóna la victòria al seu equip davant un Blavència que va merèixer alguna cosa més, però que encara segueix amb depressió post-eliminació europea. Aquesta victòria apropa els bascos a la salvació.
 
PATETI 0-1 ERREALA
Havia d’arribar-hi. La primera derrota a casa del Pateti ha estat davant l’equip que l’any passat el va deixar fora de la Champions i que aquesta temporada ha estat capaç de batre el Barça imperial de Tito. Carlos Vela empeny els matalassers a la tercera plaça en benefici del Maligne, a tretze punts del líder.
 
ZARAGOZA X-X GRANADA
Marca TV ens ofereix l’espectacle del dilluns, avui entre dos equips necessitats de victòries i amb ratxes lleugerament diferents, amb els aragonesos caient a l’abisme i els nazarís traient el cap del pou.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut