Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El de la 13 és culpable

|

- Publicitat -

ESPAÑA- ALEMANIA   1-0
L’horror, sí, com bé mostra aquest quadre del bon jan Vasili Vereschagin. Amb un poc a res curt pels mèrits dels dos equips, la Fúria es fa amb l’Eurocopa després d’haver estat el millor equip del torneig. Davant d’això, i com a poble civilitzat que som, es de justícia felicitar els nostres enemics per llur fita i, en el ben entès que desitjant de tot cor que sigui l’última, animar-los a disfrutar-la.
A més d’això cal, és clar, buscar un cap de turc, i sortosament al RivalPetit no hem hagut d’anar gaire lluny. Fa cosa d’uns sis mesos, el de la 13, per bé que després d’un sopar, em va pronosticar que la Fúria s’enduria aquest mundial. Com és sabut, el RP és un mitjà seriós i compta amb els millors experts de tot el submón del periodisme esportiu, i tal vegada se l’hauria de felicitar pel seu encert. No és el cas. El RP, per contra, optarà per la coneguda doctrina Galileu, i quan aquesta setmana sopi amb el de la 13 agrairé a tots els lectors que m’envïin productes combustibles així com encenedors, mistos i demés material per poder fer-li justícia.
Més enllà del negre futur del de la 13, anem amb l’1×1 del RP, buscat i rebuscat d’entre tota l’escombreria que la premsa nacionalista espanyols ha defecat en les últimes hores.
L’1×1 del RivalPetit.
Jaime Arias, a La Vanguardia [Nota mental: és un crim contra la humanitat que les columnes d’aquest senyor surtin el mateix dia que les de Gregorio Morán]: “En cuanto a Puyol, no es capitán del Barça por casualidad. Su ejemplo ha sido determinante. En la selección hispana, los catalanes que le acompañan – Xavi, Iniesta, Fàbregas, Capdevila y demás colegas ex azulgrana- dan la imagen de una Catalunya excelente, comprometida y ejemplar. Que no se limita al fútbol, ni a la práctica de los deportes, aunque empezando por la educación física escolar y el olimpismo, fue Samaranch, otro catalán, el principal difusor de este fenómeno social por todo el globo. …
Montilla, estil Rainman: “Nuestra selección es una selección de hombres europeos, que juegan en los mejores equipos de Europa, que constituyen una selección como las mejores de Europa y han demostrado estar en condiciones de demostrar que son el mejor entre los mejores. Y estoy especialmente orgulloso por la labor de Cesc, Xavi, Iniesta, Puyol, Capdevila, Fernando Navarro y Sergio García, los jugadores catalanes de esta selección.
Sex fa punts per tal que els monàrquics del Grupo Godó facin encara més campanya perquè l’haguem de suportar al Camp Nou: “Hoy no ha ganado el Madrid, o el Barcelona, ha ganado un país“.
Indignant la tàctica sandrista de disfressar un boix noi de Laporta i fer-lo aparèixer a la llotja d’autoritats amb tota la caterva de Fernando Alonso i demés fauna VIP de les Espanyes.
Manolo Lama, cinc minuts abans de dir, quan la fúria feia el passadís als alemanys, que “campeones también en señorío, como debe ser“, animant a Senna: “¡Pégale!“. Val a dir que si haguéssim d’homenatjar la colla de carajilleros bilingües i no-nacionalistes que fan el Carrusel Deportivo la ristra de Wc’s arribaria a l’escriptori de Bill Gates.
Villa, recuperant el espíritu del 64 -digueu 64, digueu Ermua-: “¡Arriba España!
Àngels Barceló -compte: catalana, jove, progressista i dona, no confondre amb un fòssil rodanxó i castellano-manxec d’aquests de l’ABC:”[Esta selección] es la España real
Qualsevol de les declaracions amb les quals l’Impostor que presideix el “govern amic” i optimista opta per tirar de nacional-futbolisme i obvia el patetisme de la seva gestió.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut