Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Especial Eurocopa: l’Atac

|

- Publicitat -

Villa: El millor davanter espanyol -almenys, l’únic capaç de desmarcar-se i xutar de forma més o menys raonable- haurà de lluitar per fer-se un lloc a l’equip. Probablement, aquest lloc serà el de subaltern de Fernando Torres, sacrificant-se perquè el Niño es pugui lluïr i tots els que el mimen i el promocionen es puguin omplir la boca d’estupideses.
Güiza: El mallorquinista s’ha endut el pitxitxi de la Lliga de les Estrelles, aprofitant que la meitat dels davanters del Barça estaven lesionats i l’altra meitat sancionats, que Van Nistelrooy va decidir dedicar els últims mesos de la temporada a preparar-se per l’Eurocopa i que els davanters de Blavencia i Sevilla tenien ocupacions diverses. És a dir, el seu únic rival era Raulito, amb el resultat conegut. Evidentment, això no ha suposat cap fre en les queixes dels fans del Mito, que ja fa una pila d’anys que van perdre qualsevol contacte amb la realitat.
Silva: L’extrem blavencianista intentarà fer mal per la banda esquerra. De fet, aquesta responsabilitat se la repartiran entre ell i Cazorla, fet que durà a parts iguals el deliri a les grades i el pànic en els estats majors de les altres seleccions presents al torneig. Adicionalment a tot això, aprofitem per dir que el que defensi que aquest llepa pot jugar al Barça mereix anar a viure una temporada amb les “amigues” de Ronaldo. Sempre, és clar, que no sigui Cruyff el que ho defensi.
Fernando Torres: Segons diuen els periodistes esportius nacionals de la nació de Madrid, Fernando Torres és la gran esperança de la Fúria per fer “algo realmente importante” en la present Eurocopa. Sí, no rigueu. La missió de Torres en aquesta cita -i en les següents- serà recollir el testimoni de Raúl com a líder espiritual del combinat furiós, i mirar d’emular-ne els mèrits acumulant gols en amistosos i fases prèvies i fracassant amb estrèpit en els partits importants. Això sí, a Torres cal reconèixer-li que té menys problemes de psico-motricitat que l’astre blanc.
Sergio García: La psique dels éssers humans és un abisme insondable plè de misteris i enigmes que ni tots els savis que ha conegut la Humanitat han aconseguit copsar. La psique de Luís Aragonés també. Però més. Com a conseqüència d’aquest fet, Sergio García acudirà a l’Eurocopa després d’haver baixat amb el Zaragoza. A l’hora d’especular sense coneixement, al més pur estil Pilar Rahola, sobre els motius de la seva convocatòria, ens decantem per una previsió feta pel mister basada en el fet que no es voldrà sentir sol en el fracàs.
Cazorla: La sorpresa de la convocatòria. El jugador del Villarreal s’estrenarà com a internacional en la present Eurocopa. D’ell només podem dir que el Villarreal és un quan ell és al camp i, quan no hi és, és un altre. Concretament, amb un argentí més a l’alineació. La seva funció serà animar amb força des de la banqueta, i fer recordar que si no fos per ell Michel Salgado hagués seguit a l’”equipo de todos”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut