Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Jornada 34: I si Catalunya fos independent, quina lliga jugaria el Barça?

|

- Publicitat -

MURCIA- SEVILLA   0-0

Sí amics, és cert. Aquesta és la frase que, triomfalment, esgrimeixen les gents cosmopolites i bilingües quan creuen haver trobat un argument definitiu per fer palesa la irracionalitat de les aspiracions sobiranistes dels catalans. Nosaltres no ho sabem, però quan professionalment vem llençar la nit del dissabte a les escombreries per empassar-nos 90 minuts de centrecampisme, faltes tàctiques i blocs sòlids i difícils de batre coronats amb un esplendorós empat a res, encara ens preguntem què espera la junta del Barça per apuntar-se a la Premier League.

Publicitat

 

 

MALLORCA- RACING   3-1

El Mallorca de Manzano, un cop sentenciat el prestigiós títol de màxim empatador de la Lliga de les Estrelles, ja pot malbaratar partits i gols. El Racing, mentrestant, continua lluitant a mort contra el Sevilla i el Pateti per no ser a la propera Champions.

 

 

ESPAÑOL- ZARAGOZA   1-1

Clàssic partit apassionant d’aquests que veuen cada quinze dies els Samaranchs, Albertitos i demés fauna a l’anomenat pels bilingües”txuís companis”. Al final, empat a poc il·lusionant per afrontar el viatge cap a Cornellà pels locals, que han engaltat una ratxa sense parangó des del moment màgic en què Luís García va defensar en públic que “a partir de ahora, habrá que decir que hay dos equipos grandes en Cataluña”. Els aragonesos, per la seva banda, recuperen la plaça de descens que tant s’han treballat enguany, per bé que ja han salvat la temporada amb el descens dels assedegats Murcia i Levante i, com no, l’impuls del govern progressista i sostenible de l’Aragó als casionos dels Monegros.

 

 

VALENCIA- OSASUNA   3-0

Derbi de foralistes necessitats i resolt a favor de l’equip que més necessitava els punts. El Blavencia, aprofitant l’efecte del cessament de Koeman i un penal més fals que una promesa del PSOE acompanyat d’una vermella més escandalosa que la continuïtat de la Maleni, s’acosta al somni de la salvació.

 

 

RECREATIVO- LEVANTE   2-0

El Levante certifica el seu descens en un matx directament de segona amb un Recre que té força bitllets per acompanyar-lo. Sempre, és clar, que el Zaragoza no segueixi entestat a seguir posant-li les coses difícils. Tanmateix, tot plegat no té cap importància, ja que un cop el tsunami del totxo hagi completat la seva tasca purificadora tots dos equips desapareixeran irremeiablement, per sort del futbol mundial en particular i dels drets humans en general.

 

 

DEPOR- BARÇA   2-0

Li roben al nostre entrenador, li manguen el portàtil al nostre president… Al loro: amb Echevarría, això no passava! Pel que fa a l’entrenament dels suplents del Barça, al que va faltar Xavi hernández en un altre error de l’entrenador i en el que va sobrar Touré en un altre idem de l’idem, Més Que Un Club tira de la cadena d’aquesta lliga, i l’abandona un mes abans del final donant per perduda la segona plaça. Si això ens serveix per evitar-nos les gires asiàtiques -que diferent ens hagués anat aquests dos anys si haguessim enviat el mimat del Grupo Godó dos anys a fer anuncis a la Xina mentre jugàvem a futbol, snif- i, sobretot, per donar satisfacció a la legítima i democràtica spiració de la UEFA d’evitar una final de Champions entre dos equips del mateix país, benvingut sia.

 

 

VALLADOLID- ALMERÍA   1-0

Partit de la màxima a Pucela, on només un error al descompte va diluïr el que hagués estat un meritori empat a res contundent i directe al maxil·lar dels incauts que es van acostar a l’estadi pensant que hi havia un partit de futbol de primera. Si et plau, Laporta, apunta’ns a la premier i allibera’ns d’aquest suplici.

 

GETAFE- AT. MADRID   1-1

El Getafe segueix fent valer la seva condició d’equip dispositari de les simpaties de les Espanyes, i encadena el seu desè partit sense guanyar acostant-se perillosament als llocs de descens amb penal fallat inclòs. El Pateti segueix a la zona Champions després d’una segona volta més dolenta que els editorialistes de La Vanguardia, posant de manifest el nivell de la lliga de les estrelles.

 

 

BETIS- VILLARREAL   0-1

Poc a res pels Germans de la pampa al Ruiz de Lopera, on els recullpilotes no van poder dedicar-se al seu hobbie preferit: perdre temps miserablement. Des d’aquí enviem la nostra solidaritat, així com una garrafa de cinc litres de capacitat plena de licors espirituosos barrejats amb oli de girasol ucrainès, al locutor del Carrusel Deportivo de la Cadena SER a l’estadi sevillà, i que es va tirar els 90 minuts lamentant que el Madrid no podria sentenciar la lliga com si es morís de ganes d’entrar a treballar als telenotícies d’Antena 3.

 

 

MADRID- ATHLETIC   3-0

Sí sí, el que volgueu, però de moment ens estalviem la cel·lebració, la moció de l’ajuntament d’Arrasate se l’han hagut d’empassar els memòcrates espanyatarres i, creuem els dits, la possibilitat de cel·lebrar la lliga rebent una pluja d’objectes a Pamplona és de les menys dolentes que se’ns acudeixen tenint en compte els mèrits que ha fet el Millor Equip de l’Univers durant la present temporada.

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut