Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Jornada 35: Pau i serenitat

|

- Publicitat -

 Almería – Betis 1-1

En absència de la Real enguany els equips andalusos semblen voler emular els tradicionalment èpics finals de temporada dels equips bascos, trufadets d’empats a poc o res que permetin a tots dos equips de continuar viatjant tranquil•lament en la mediocritat de la mitja taula. Amb la diferència que enguany la mitja taula és a cinc punts del descens.

Publicitat

 Villarreal – Getafe 2-0

Després del temps de les vaques grasses immobiliàries i esportives, el Getafe de les gestes Ueferes s’estavella contra la realitat palpable del descens. El portaveu d’economia del PSOE, però, acusa de tremendistes i exagerats aquells que parlen de descens i afirma que, en tot cas, cal parlar d’un “aterrizaje suave del Getafe en Segunda División”.

Levante – Espanyol 1-1
La segona volta de l’Espanyol ha estat sens dubte una de les coses més patètiques que s’han vist en aquest país des que CiUtadans presentés els seus espots electorals. En aquesta penúltima etapa del seu particular calvari, els blanc i blaus van fer una mica més lleu el patiment dels de l’altre costat de la Diagonal fent de nou el ridícul davant d’un equip de segona amb uns jugadors molt més preocupats per qüestions sindicals que no pas esportives.

 

Atletico – Recreativo 3-0
Amb aquesta victòria el Pateti s’acosta amb pas decidit al seu proper espantós ridícul. Encara no sabem si una nit tan màgica tindrà lloc durant aquest tram final de Lliga o disputant la prèvia de la Champions contra algun equip xipriota durant el mes d’Agost. Només el temps ho dirà.

Athletic – Mallorca 1-2
Inabastable pels seus perseguidors en la cursa per proclamar-se màxim empatador del campionat, el Mallorca es pot permetre aquesta mena de frivolitats i s’adjudica la victòria a San Mamés. L’escassament escolaritzat Güiza, per la seva banda, fa somniar els periodistes de la premsa esportiva nacional de la nació de Madrid amb un pichichi 100% espanyol en La Millor Lliga del Món.

Racing – Murcia 3-2
Els senyals s’acumulen: per una banda Zaplana abandona la política i per l’altra s’aguditza l’holocaust futbolístic provocat per la crisi del totxo entre els equip estadi del qual es troba a menys de 200 km de Benidorm. El Murcia segueix el Llevant en el camí del Pou i encara es pot fer realitat el somni de veure com el Blavència s’afegeix a la llista. El Rácing, per la seva banda, s’acosta al somni de viure l’any que ve una o dues nits d’èpica europea al camp del Dinamo de Transilvània de torn.

Zaragoza – Deportivo 1-0
El Zaragoza optava a tot a principi de temporada i es troba donant cops de colze al mig de la melé d’equips que intenten salvar el cul de la crema. No hi ha dubte que està regalant un final de temporada d’infart als seus multiculturals i bilingües aficionats. El miraculós despertar del Deportivo, per la seva banda, sembla que finalment es veurà recompensat amb un merescudíssim i gloriós novè lloc a la taula.

Barça – València 6-0
Sainet llastimós a tots els nivells el que es va presenciar al Camp Nou. Els sis gols van tenir l’impacte emocional de sis sorollosos pets enmig d’un funeral. Una grandiosa mancança de sentit ètic i estètic per part dels dos equips. El Barça, com una mofa, es dedica a marcar en un sol partit tots els gols que no ha sabut marcar durant l’últim mes i mig i que li han costat Lliga i Champions. Deco i Eto’o que s’esborren del passadís del Bernabeu, Rijkaard que recita allò de “por lo que me queda en el convento…” i es desfoga durant la roda de premsa. Els jugadors del Valencia, per la seva banda, viuen un partit d’allò més tranquil, trotant pel camp tot esperant que, amb el descens, podran sortir de l’equip a preu de saldo i pillaran així unes bones fitxes la temporada que ve. Esperem només que els seus desitjos s’acompleixin.

Osasuna – Madrid 1-2
La redacció de Rivalpetit ha eliminat aquest missatge per la profusió d’improperis i paraules fora de to que contenia. La redacció de Rivalpetit, vol a més, excusar-se davant de tots aquells lectors simpatitzants del Reial Madrid que s’hagin pogut sentir ofesos per l’anterior missatge i desitja aclarir que és absolutament fals, al contrari del que semblava donar a entendre el missatge, que cap dels redactors de Rivalpetit pensi que llurs mares hagin tingut mai relacions il•lícites amb animals de companyia i/o granja. La redacció de Rivalpetit felicita el Campió de Lliga i desitja que els èxits obtinguts acabin d’una vegada per totes amb el debat sobre si Raúl i Guti han de tenir o no un lloc fix en l’atac de l’equip. Hala Madrid!

 

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut