Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Jornada 37: Comença la neteja

|

- Publicitat -

ATHLETIC- RACING   0-0

Comiat de l’Athletic de Kaparrotz a la Katedral després d’una temporada caratceritzada per la mediocritat. Els dos equips van aconseguir portar el deliri a les grades amb un empat a res travat, amb les defenses imposant-se als atacs i amb sengles pressions asfixiants.

Publicitat

BETIS- SEVILLA   0-2

Victòria del Sevilla contra un Betis que, snif, aquest any, tampoc (baixa). Tanmateix, la victòria d’Er Mehó Equipo Der Mundo i llur classificació per la UEFA no desllueix l’entranyable batalla entre els pares de Puerta, la seva dona i el club per la caixa del partit d’homenatge que li ha d’organitzar el club.

ALMERÍA- RECRATIVO   0-2

Indignant derbi de les últimes jornades en què l’equip més necessitat s’endú els punts en una demostració intolerable que esperem sancioni la FIFA amb el descens dels dos equips -i, a poder ser, el de la resta d’andalusos com a mesura preventiva- a segona.

LEVANTE- VALENCIA   1-5

Els del Levante no cobren des de fa mesos, i ja han baixat. El Blavencia, amb una situació classificatòria delicada i la requalificació urbanística de l’estadi preparada. I és que en futbol, a vegades 2 i 2 si que són 4.

OSASUNA- MURCIA   2-1

En un futbol creixentment mercantilitzat on es perden els valors i la solidaritat, Clemente i Osasuna estrenyen els llaços bascos en 90 minuts vibrants que acosten els navarresos a la salvació i augmenten el prestigi del filòsof de Barakaldo.

AT. MADRID- DEPOR   1-0

Es consuma la tragèdia, i el Pateti serà a la propera Champions per desesperació de Michel Platini, la UEFA, les televisions, els anunciants i qualsevol persona que estimi el futbol.

VILLARREAL- ESPAÑOL   2-0

L’Apañó culmina la seva il·lusionant segona volta caient contra els Germans de la Pampa, que aconsegueixen el sots-campionat tot i no comptar amb Riquelme, que és un jugador que segons la premsa esportiva barcelonina era la repera. 

BARÇA- MALLORCA   2-3

Jornada de comiats al Camp Nou amb forta marejada de fons. D’una banda Rikjaard i Ronaldinho s’acomiaden -je era hora- de Més Que Un Club. De l’altre, el nº 57 de l’última llista pujolista al Parlament de Catalunya li ha presentat una moció de censura a Laporta. Els Boixos, atonyinant les aficions dels rivals. Els C.I. més baixos d’entre la massa social blaugrana, bramant a favor del Sandro. Els atontats de la graderia, xiulant Deco i Eto’o, i aplaudint Messi, beure per creure.

D’altra banda, Cruyff posa fi al debat sobre Guardiola. Si ell diu que és bò, no cal que ningú més en parli. Si més no, dels que no són enemics de Catalunya.

VALLADOLID- GETAFE   0-0

Partidàs col·losal a Pucela entre dos titans de la Lliga de les Estrelles, amb un empat a res monumental i directe al fetge de tots els assistents. Llastimosament, un dels dos equips es va salvar, i l’latre conserva totes les opcions per aconseguir-ho l’última jornada, snif.

ZARAGOZA- MADRID   2-2

El Zaragoza s’acosta una passa més a l’abisme després d’empatar contra uns galàctics amb un Raul estelar que es segueix mereixent com ningú la convocatòria per l’Eurocopa, però no només per aquesta sinó per la del 2012. D’altra banda, els rostres dels jugadors i aficionats aragonesos a mesura que anaven despilfarrant les múltiples ocasions de gol ens recorden de forma emotiva que el món no s’acaba a la lliga de les estrelles. D’una banda hi ha la Premier, on es practica un esport anomenat futbol. De l’altra, hi ha el negre Pou de la segona Divisió, amb el tsunami del totxu amenaçant, el dolor, el dolor, el dolor…

Publicitat

Opinió

Minut a Minut