Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Porra del Derbi

|

- Publicitat -

Sí amics, és cert. El RivalPetit fa una porra pel derbi del proper Dissabte, en què un cop més la lluita del Bé -Nosaltres- contra el Mal -els nostres enemics- es reeditarà amb millor sort que en les dues darreres temporades, esperem.

La mecànica és senzilla, s’endú el premi el primer que sigui capaç d’encertar el resultat del partit. Es pot participar en els comentaris del blog o bé enviant el pronòstic a la direcció ppsoe2000@yahoo.com. Excepcionalment, es pot apostar a favor dels nostres enemics. El termini acaba quan algú encerti el resultat, en un novedós reglament pensat pel cas que, tal i com passa cada any a la meva feina, ningú sigui capaç de clavar el resultat abans que acabi el partit, ja que tots els bons catalans apostem per pallisses massives dels bons mentre els pericos aposten per pallisses massives a favor dels nostres enemics. Si hi ha més d’un encert en els pronòstics previs al partit, intentarem duplicar els premis i si no podem farem un sorteig.

Publicitat

El premi, per últim, consisteix en un pack format per dues entrades per veure el Catalunya- Colombia i dues butlletes de la loteria de la casa, que aposta al 01714 i al 02014, gentilesa del Directe. Aixímateix, és negociable que en el pack vencedor hi acabi entrant un clau amb la nòvia del de la 13, sempre que sigui amb el seu consentiment -el d’ella, s’entén, no el d’ell- i, si podem, hi afegirem uns grams d’urani enriquit que mai estan de més.

Com a informació rellevant pels apostants -és a dir, com la documentació que els manguis del totxo enviaven a la CNMV per tranquil·litzar els incauts, perdó, els inversors- cal esmentar que el Millor Club de l’Univers ha canviat d’entrenador, i que el nou entrenador té el mateix manager que Raúl- El Siete- El Más Listo De La Clase- El Ferrari- El Que Nunca Aparece- Etc. Això vol dir que perd força la possibilitat, rumorejada en els darrers dies, de que l’entrenador blanc alineés com a titular Huntelaar, tot i les mancances que suposen la seva manca d’adaptació i el fet que té el turmell trencat, en detriment de l’heroi de l’eliminatòria contra el Real Unión de Irún.

Sort a tots.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut