Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Carta als Torellonencs i Torellonenques

|

- Publicitat -

  Vista la pràctica indiferència de la majoria dels medis de comunicació envers la nostra formació política, Solidaritat Catalana per la Independencia (SI) Torelló he cregut oportú fer aquest comunicat de premsa per valorar els nostres resultats a les pasades eleccions municipals.

Des de tots els integrants de la candidatura de Solidaritat Catalana per la Independència a Torelló, i especialment jo, com a cap de llista d’aquest nou projecte, volem agraïr a tots els electors i electores el suport que ens vareu donar en les passades eleccions municipals del dia 22 de maig.

Publicitat

La nostra candidatura va obtenir  213 vots i un 3,99% dels vots, els quals no han estat suficients per obtenir representació al nou consistori que s’ha constituït aquest dissabte 11 de Juny. Tot i així continuarem treballant,  tot defensant el nostre programa i estarem amatents a l’acció de govern durant els quatre anys de legislatura que s’ha encetat aquest dissabte.

Ho farem assistint permanentment a tots els plens municipals i aprofitar el torn de precs i preguntes per fer sentir la nostra veu i satisfer i dignificar,així,la  confiança dels nostres votants a qui ja els avancem que aquesta no ens haurà estat donada en va. El nostre compromís amb ells era ferm abans de les votacions i ho segueix essent després d’aquestes.

Així mateix continuarem amb el programa de participació ciutadana “IMAGINA torelló” que vam presentar durant la pre-campanya en el qual tothom a traves de la pagina d’internet podrà continuar fent aportacions del que creu que es necessari per a Torelló.  

Alhora organitzarem tota mena d’actes de conscienciació social de la necessitat urgent d’assolir la independència del nostre país per a la seva plena realització nacional.

Ens esperen quatre anys de treball insistent que no eludirem de cap de les maneres.

Creiem en la nostra proposta i lluitarem activament per aconseguir la màxima expansió.

Visca Catalunya Lliure!
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut