Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

S’ha acabat

|

- Publicitat -

La temporada pel Barça ja s’ha acabat. Malgrat els comprensibles discursos del president Joan Laporta i Frank Rijkaard assegurant que cal lluitar fins al final tots els socis i seguidors són plenament conscients de que aquesta lliga ja és del Madrid. El més greu, però, és que el Barça ha deixat escapar el títol d’una manera lamentable. En el partit contra el Betis ja es va cedir el lideratge en l’últim minut per culpa d’una greu errada de concentració però és que contra l’Espanyol i sabent que es jugaven la lliga van encaixar un gol per falta de contundència i ofici en els minuts finals. Aquest equip semblava que aquest problema ja l’havia corregit la temporada anterior quan va ser capaç de vèncer a Stamford Bridge contra el Chelsea i al camp del Milan en la lliga de campions.

Sóc un ferm defensor de la filosofia de joc ofensiu que històricament ha practicat el Barça, buscant sempre la possessió de la pilota i el joc desequilibrant per les bandes. Aquesta idea crec que mai s’hauria de canviar perquè estic convençut de que és la millor manera d’assolir l’èxit i la més atractiva. Però també cal ser pràctics i realistes en els moments importants. Ens hem passat tota la temporada queixant-nos de que els rivals venen al Camp Nou a perdre temps tirant-se a terra i malgastant els minuts de manera miserable, tots tancats al darrere esperant alguna oportunitat per sortir al contracop. Doncs bé, si el Barça hagués après d’aquests equips potser avui podria pressumir de liderat. Faltant tan poc temps no entenc com no es van fer més faltes i es va tallar més el joc de l’Espanyol quan amb l’entrada de Motta Rijkaard buscava precisament això.

Publicitat

Després d’aquesta gran decepció ara cal mirar endavant amb optimisme. La plantilla blaugrana segueix tenint molt nivell però cal fer alguns retocs per tornar a engrescar l’afició i oxigenar un vestidor que aquesta temporada ha viscut moltes situacions problemàtiques.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut