Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Calderón fa el ridícul

|

- Publicitat -

Ha fet ben fet el Real Madrid d’incorporar un nou director de comunicació que s’encarregarà de supervisar la política comunicativa del president del club, el senyor Ramón Calderón. No és que a mi em preocupi gaire el que passi a la casa dels blancs però la veritat és que costa de creure que no hi hagi cap executiu o company de directiva que freni les ànsies de protagonisme de Calderón, unes ànsies que l’han portat a fer el ridícul en infinitat d’ocasions al llarg d’aquest any.

L’última a París en la final de Roland Garros, on sense cap tipus de vergonya, es va colar a la llotja reservada per la familia de Rafa Nadal per fer-se la foto abraçat al tricampió. Un dia després, Toni Nadal, en una decisió acertada des de el meu punt de vista, explicava que ni ell ni cap familiar havien convidat al senyor Calderón a la zona reservada per la familia i revelava que un dels Nadal havia hagut de sentar-se a les escales doncs el president madridista li havia pres el lloc. Molt bé Toni Nadal per no haver fet el més fàcil, que era callar. Amb el teu gest ha quedat demostrat que Calderón pot guanyar la lliga però que el que més falta li fa és educació.

Publicitat

Però tractant-se de Calderón ja res em pot sorprendre. Un personatge que menysprea als jugadors del Mallorca i el Saragossa celebrant el títol quan encara queda una jornada -esperem que es produeixi el miracle- o quan va haver de demanar perdó als seus jugadors per haver-los dit incults i malcriats i per haver esbombat sense cap tipus de pudor el que cobraven alguns d’ells.

 

 

 

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut