Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

8 Novembre 2017, Vaga General

|

- Publicitat -

Avui un cop més hem demostrat que som un poble valent, alegre i combatiu. Ben d´hora hem sortit als carrers, carreteres, pobles, ciutats, vies de tren… i hem tallat i paralitzat el País. Sempre de manera pacífica i sempre amb alegria, hem aturat aquest país, per què si, aquest país és nostre i quan volem nosaltres funciona i quan volem nosaltres l´aturem.

En aquest cas ho fem per solidaritat, per dignitat, per reivindicar i per lluitar per la llibertat de 10 persones que estan retingudes contra la seva i la nostra voluntat, segrestades i empresonades per l´estat feixista Español.
Avui els carrers, les carreteres, les vies de tren, les ciutats, els pobles, seran nostres, sempre seran nostres…
L´estat feixista no sap amb qui esta tractant, no sap quina mena de poble som, mai descansarem, mai pararem, mai deixarem de lluitar per la nostra llibertat.

És un dia en el qual hem de lamentar també que la policia catalana s´hi hagi posat a les ordres d l'estat feixista, i a l'igual que la policia nacional española i la guardia civil, estiguin carregant contre les persones que estem fent vaga i tallant els carrers i carreteres…

Els catalans només entenem de pau i de lluita pacífica, ells només entenen d´opressió i d´utilitzar la força i fer mal, un mal físic i moral, però mal.
Tot i això, Som i serem, aquí estem, no tenim por, al llarg d´aquest dia seguirem i completarem amb una gran manifestació a les 18 hores, segurament una, per no dir la més, multitudinària que s´hagi fet mai. Per dignitat, per la llibertat del nostre Govern i per la llibertat del nostre poble.

Visca Catalunya Lliure

Publicitat

Opinió

Minut a Minut