Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

X Simposi Internacional Una Sola Terra

|

- Publicitat -

Tenim la satisfacció de convocar-vos al X Simposi Internacional Una Sola Terra, a la Facultat de Geografia i Historia de la Universitat de Barcelona, organitzat per l’Associació Una Sola Terra.

El petit espai de participació serà el divendres 24 d’octubre a partir de les 19 hores i ha estat possible gràcies a la invitació de Pep Riera, coordinador d’Assemblea Pagesa de Catalunya i amb el benèplacit de José Bové i Olivier Keller, de la Confédération Paysanne, que donaran prèviament una conferència amb el títol “El cas dels transgènics”.

Publicitat

Posteriorment, representats de la Plataforma Som Lo Que Sembrem llegirem un manifest per expressar les raons que ens han portat ha engegar una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per a prohibir el conreu d’organismes modificats geneticament (OGM).

La iniciativa entrarà properament al Parlament després d’haver estat avalada per més de 106.000 signatures. Quan la societat civil es mobilitza per a complir una missió, indica que aquesta es troba en bon estat de salut, però també assenyala que els nostres governants no fan be la seva feina doncs ignoren les reivindicacions i demandes que la societat propugna.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut