Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Tres conjuncions per al 2014: La Gran Batalla Final

|

- Publicitat -

Darrerament s’estan gestant les condicions necessàries per al despertar de Catalunya en un horitzó d’aquí al 2014.

Aquests repulsius són bàsicament tres:

Publicitat

1. Increment de l’ofensiva anticatalana de l’Estat el 2010-11. L’Estat espanyol incrementa la seva hostilitat envers el nostre país, en tots els fronts: legislatiu, econòmic i d’invasió de competències, amb l’objectiu declarat de recentralitzar l’Estat, limitar la nostra malmesa autonomia i reespanyolitzar Catalunya. Aquesta hostilitat continuarà i augmentarà en els propers anys.

2. Victòria del PP a Espanya el 2012. Cal no oblidar que la independència del nostre país vindrà de la mà d’un govern popular, perquè el PP sap i pot tensar les relacions entre Espanya i Catalunya més bé que ningú, i el sentiment independentista creixerà com l’escuma durant un mandat popular.

3. El 2013 es farà més evident que mai la impossibilitat d’aconseguir un concert econòmic per a Catalunya, entre d’altres demandes del nostre Govern. A més, el 2013 és l’any que l’Estat deixarà de percebre els fons europeus que els governants espanyols tant han malbaratat durant dècades, i això farà que la temptació de buidar encara més la mamella catalana s’incrementi.

Tot això desembocarà en la convocatòria d’eleccions catalanes, a hores d’ara previstes per al 2014. Tot just 300 anys després de la conquesta militar del nostre país pels espanyols. Unes eleccions absolutament crucials que serviran per determinar si el poble català ja té prou de dominació espanyola prepotent, o bé llancem finalment la tovallola i ens convertim voluntàriament en un poble submís i humiliat, al servei dels interessos d’Espanya, sense llengua i sense ànima. Sense futur.

Jo estic convençut que el 2014 direm finalment PROU a Espanya, ben fort. Ens aixecarem, tot apujant-nos els pantalons, i començarem a caminar envers un futur lliure i català. És la meva previsió, el 2014 iniciarem el camí de la llibertat.
  

Publicitat

Opinió

Minut a Minut