Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Ara és hora, catalans …

|

- Publicitat -

Ara és hora d’estar alerta.

Catalunya triomfant,
tornarà a ser rica i plena.
Endarrere aquesta gent
tan ufana i tan superba.

Mai la lletra del nostre himne m’havia fet sentir més identificat amb els moments històrics que estem vivint.

Publicitat

Ara és hora de ser al costat del nostre President, tant si l’hem votat com si no. És l’hora de la unitat enfront l’Espanya que se’ns rifa i ens vol subjugats. El Poble ja ha dit prou a dècades d’abusos i humiliacions. Per primera vegada en molts anys a Madrid ens prenen seriosament, perquè ells saben que si els catalans ho volem, no hi haurà cap possibilitat (democràtica) d’aturar-nos. És el que hem de tenir ben clar al cap: la independència depèn de nosaltres, i només nosaltres. 

També és ara l’hora que al nostre President no li tremoli pas el pols, i avanci amb peu ferm, sense fer cap passa enrere, fins aconseguir allò que és just i natural, la nostra independència nacional (l’emocional respecte Espanya ja fa uns anys que la vam aconseguir).

Si avancem tots endavant, tal i com ja vam demostrar fa uns dies, a Madrid no hi tenen res a fer. Absolutament RES. I ells ho saben. I per això estan amoïnats, i tenen por. Aprofitem el seu moment de feblesa, i adonem-nos finalment que tot és al nostre abast si no hi fem ni un sol pas enrere. Ara és l’hora, catalans!

Publicitat

Opinió

Minut a Minut