Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Avui presentem la campanya de la Consulta sobre la independència a Taradell

|

- Publicitat -

 Assistiran a l’acte Vicent Partal, Mònica Sabata i Alfons López Tena

Avui, divendres 13 de novembre, a Taradell fem la presentació pública de la campanya sobre la independència que farem just d’aquí un mes, el 13 de desembre.
La idea és fer una presentació concisa de tots els actes que tenim programats des d’avui fins al dia de la votació, de les diferents accions que volem anar fent, del protocol organitzatiu, del funcionament del vot anticipat, de les diferents formes de finançament que tenim previstes, etc.. Després encetarem un debat amb la Mónica Sabata, el Vicent Partal i l’Alfons Lopez Tena que moderarà l’escriptor Antoni Pladevall.

Publicitat

A la Monica li hem demanat que ens faci un anàlisis de l’efecte Arenys i de que poden significar les consultes (a nivell pedagògic, democràtic, etc..) pel País. El Vicent ens parlarà de com es veuen les consultes a nivell europeu, de l’impacte que va tenir la d’Arenys a la premsa internacional i l’impacte que pot tenir l’actual iniciativa d’escampar les consultes pel País. I finalment l’Alfons ens parlarà dels secrets de la consulta, de com s’estan organitzant des d’Osona, etc..
Us convidem a tots a assistir-hi! val a dir que ens agradaria molt que hi vinguéssiu a donar-nos suport i a omplir la sala d’actes del centre cultural. Serà a les 9 del vespre al Centre Cultural Costa i Font.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut