Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

PREGUNTES SENSE RESPOSTA, O SÍ?

|

- Publicitat -

Hi ha moltes preguntes que es queden sense resposta. És el cas, per exemple, de les que vénen a continuació després d’una petita explicació o comentari.
El senyor Miguel Blesa (expresident de Caja Madrid) ha sortit de la presó,(només s’hi ha estat 24 hores!) després d’haver pagat, en efectiu diuen, dos milions i mig d’euros (415.965.000 de les antigues pessetes!). Primera pregunta: d’on han sortit aquests dos milions i mig d’euros i amb tanta rapidesa (18 hores només per reunir-los)? Segona pregunta: qui els hi ha facilitat?
Bé. El jutge ja té els diners de la fiança. Tercera pregunta: què en fa el jutge d’aquests diners?, Quarta pregunta: per a què serveixen? Cinquena pregunta: on es guarden aquests diners? Sisena pregunta: aquests diners els podrà recuperar el senyor Miguel Blesa un dia o altre, o no? Setena pregunta: si no els recupera, podria saber-se’n el perquè?
I vuitena i última pregunta: per què una persona afamada que fa dies que no menja, s’ha de podrir en un calabós, eternaliter, després que ha estat detinguda per robar una barra de pa i una llonganissa en un supermercat?
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut