Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Molt graciós el pop …!

|

- Publicitat -

Fins fa uns pocs dies, el pop no era motiu de conversa excepte en el vessant gastronòmic. Només ha calgut que la premsa expliqués les «facultats» endevinatòries del pop Paul, alemany d’adopció, perquè s’hagi convertit en un nou símbol de la cultura de l’altiplà més típic.

Com que Espanya no passa per cap tràngol econòmic o laboral, la gent es distreu amb el pop Paul i el Zoo de Madrid ja ha fet gestions per comprar-lo, amb la idea d’augmentar el nombre de visitants, almenys en el sector de l’aquàrium ja que la pela és la pela també a Madrid.

Publicitat

El cas més esperpèntic és el de l’ajuntament de Carballiño, que ha anomenat al pop Paul ciutadà d’honor. A la vista de com es troba el govern de la nació espanyola, aquest nomenament, que pot semblar una broma de mal gust, és un reflex perfecte de la situació. Realment molts estan fent el pop, amb perdó del Paul, i les coses poden acabar amb la població fregida, a la planxa o arrebossada.

Els comentaris de la premsa internacional, que ha reconegut mèrits a la victòria esportiva espanyola però que no compren l’enrenou del Paul, son fàcils d’imaginar. Sempre fent el graciós, aquesta gent del pop. Ja s’ho faran tots sols!.  

Publicitat

Opinió

Minut a Minut