Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Què puc visitar en un viatge ràpid a Viena?

|

- Publicitat -

Si el que estàs buscant és visitar Viena però disposes de poc temps, et proposo aquest itinerari que inclou els principals atractius de Viena i els podràs visitar en un mateix cap de setmana. Així que ja no tens excusa per aprofitar una de les grans ofertes últim minut que volen per internet!
 
Les visites que us proposo estan plantejades suposant que arribeu a Viena un divendres a la tarda i us quedeu fins diumenge. Un cap de setmana curt però intens! Però si voleu viatjar entre setmana, caldrà que reviseu els horaris dels museus i de la resta d’atraccions, ja que poden canviar.
 
Dia d’arribada: Divendres
 
Si arribeu a Viena el divendres a la tarda, probablement no tindreu gaire temps per visitar museus ni monuments, però després de deixar les maletes a l’hotel podreu gaudir d’alguns dels millors llocs del centre de la ciutat i fer un bon sopar típic de Viena en algun restaurant
 
El millor punt de partida per conèixer Viena és anar fins a la parada del metro Stephansplatz, que es troba situada just al centre de la ciutat. Un cop allà, podràs visitar la catedral, el símbol religiós més important de Viena.
 
Un cop visitada la catedral, serà la hora perfecta per anar a sopar ja que has de tenir en compte que els restaurants acostumen a tancar aviat. Així doncs, a la mateixa zona de la catedral podreu trobar diferents restaurants en els que serveixen plats típics de Viena (a més, sempre podeu trobar recomanacions al Trip Advisor).
 
I fins aquí l’itinerari del divendres.
 
Primer dia: Dissabte
 
L’itinerari del dissabte hauria de començar aviat, així que us podeu llevar al voltant de les 9 del matí i anar cap a la parada del metro Herrengasse. Des d’allà podràs arribar fins al Palau Hofburg, el que va ser la residència de la família Habsburg durant més de 600 anys.
La visita al Hofburg és una forma d’endinsar-se en la interessant història de Viena d’una manera potser més lúdica. Durant el recorregut podreu veure el Museu Sisi, basat en la intensa vida de l’emperadriu, a més dels apartaments imperials que va compartir amb l’emperador Francesc Josep.
 
Us recomano que compreu l’entrada combinada que inclou la visita al Palau Schönbrunn per tenir un descompte. A la sortida del Hofburg arriba el moment de visitar la Biblioteca Nacional Austríaca, una de les biblioteques històriques més boniques del món.
 
Al sortir de la biblioteca, podeu creuar el parc Burggaten (molt bonic) per arribar, a través de la Ringstrasse, fins la òpera de Viena. Comproveu bé els horaris i visiteu la seva pàgina oficial, ja que poden variar.
 
Agafant els tramvies 1 i 2 podeu recórrer la Ringstrasse, una gran avinguda circular en la que s’hi troben gran part els edificis més importants de la ciutat com:  l’ajuntament, la borsa, el parlament, el Burgtheater, la església Votiva o la universitat.
 
Després de veure tants edificis, arriba el moment d’anar a veure els blocs d’habitatges de Hundertwasserhaus, uns edificis originals amb colors i formes brutals.
Per acabar el dia d’una forma relaxada, si fa bon temps no hi ha res millor que gaudir de l’ambient del Prater, el parc d’atraccions més antic del món en el que podràs pujar a una nòria gegant que porta funcionant des del 1897. A més, podràs sopar al mateix parc.

 
Segon dia: Diumenge
 
Us podeu llevar cap a les 9 i anar a la parada del metro Schönbrunn on podreu visitar elPalau Schönbrunn, l’antiga residència d’estiu dels Habsburg.
 
Després de recórrer el palau i els seus preciosos jardins, podeu agafar el metro fins l’estació Kettenbrückengasse on hi trobareu el conegut mercat Naschmarkt. Allà, entre fruites i verdures segur que trobareu un bon restaurant per fer-hi una pausa.
 
Tornant cap al centre de la ciutat podreu anar a conèixer la Cripta Imperial, situada sota l’església dels Capuchinos. Allà podreu veure on descansen els membres de la reialesa austríaca.
 
I per acabar amb un sabor ben dolç la visita a la ciutat, no hi ha res millor que prendre un cafè acompanyat d’un trosset del conegut pastís Sacher.
 
Espero que aquest recorregut per passar 48h a Viena et sigui útil. Per saber més llocs on visitar podeu trobar més informació a viajesen1dia.com a la seva guia de Viena especialitzada.

Publicitat

Bon viatge!

Publicitat

Opinió

Minut a Minut