Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Sacrificis

|

- Publicitat -

Fa uns minuts llegia un diari germà en causa que parlava sobre el patriotisme a Catalunya, i cap el final posava un exemple de la maleïda globalització i la seva influencia en el pensament econòmic i a la vegada la que té aquest en les persones. Es parlava de que es pensa tot, fins el més mínim detall, amb una mentalitat econòmica. Primer de tot, això es molt perillós,no som tots som corredors de borsa i per tant no es bo que en el moment que arribi una crisi, tots ens tornem experts d'economia.

Vull comentar, igual que ha fet l'autor de l'article. Estem disposats a fer sacrificis? Volem la independència a qualsevol preu? Jo si.

Publicitat

No sé si es l'auto odi o si som massa pesseters com diuen, jo intento mantenir una balança entre els dos.

Vull acabar aquest article amb una pregunta. Hem arribat, ara, a un moment en que no només volem la independència perquè ens se'ns practiqui una asfíxia financera total i absoluta per part de l'estat, no per la llengua, no per l'economia, sinó per DIGNITAT.

Us poso un exemple quan Polònia es va alliberar del jou del comunisme i va passar a ser una democràcia, que va passar? Doncs que la seva economia va baixar en picat i es va tenir que demanar ajuda internacional pel col.lapse del sistema de distribució d'aliments, i el nivell de vida va baixar.

Catalans: Esteu disposats a això? Jo si, se diu patriotisme.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut