Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

CUP + MAS = COMPRA DEL PODER

|

- Publicitat -

Tot va començar el 27S2015, on el poble català va votar per un nou govern per Catalunya. El resultat, el que més importa, eren els 62 escons del Junts Pel Sí (que com diu el nom buscaven el SI lluitar per un moviment a la recerca d’ independència ), i van aparèixer els de la CUP amb només 10 escons ( que també buscàven el si i en un principi no s’oposaven president fos Mas, com en vídeos circulen internet ho demostren ).

Com és que han arribat a un acord ara i no fa 3 mesos ¿ Aquí fa olor a interessos, per part de la Cup, ja que crec, que ells al allargar la situació, han desenganyat molt als seus votants, inclòs, crec i estic segur, que si haguessin fer noves eleccions, la CUP, hagués perdut molts vots.

Publicitat

Per aquesta raó dona la impressió, que la CUP, al veure que possiblement si hi haguessin les noves eleccions (que es deia era una possibilitat), perdría molt, com dic en en títol d’aquest humil article, al acceptar era comprar el poder?

Que influeix, i perque dic compra poder ¿ Penseu si noves eleccions i perden molts vots, molts perdrien càrrec remunerats en la política, i al acceptar no perden això, al contrari s’ho asseguren (càrrecs i sous) i o tot i perdre confiança dels seus votants, podrien ara, està 4 anys més en el govern i fer-se sentir.

La contradicció, anti sistema, però a la fi i a la cap, volen el mateix que tots els altres partits, als quals ells poden criticat o no voler assemblar-se. I pel què fa a Junts Pel Sí; crec que han aguantat massa, i s’han abaixat massa els pantalons, també per les ganes a manar, i diría jo també no perdre temps en noves eleccions, i la incertessa dels possibles nous resultats.

Però parlant apolíticament, tenia molt més a perdre la CUP si es fessin noves eleccions, que ara desprès del no acord ja no seran. Junts pel Si, si en cas haguessin anar a noves eleccions, podiren pactar iguals i o noves aliances per escrit i signat davant notari, perque no torni passar com la CUP, i Junts pel Sí, en proporció perdrien molt menys que la CUP, al meu entendre, ja que els Pals a la roda no han parat de posar-lo la CUP (com jo dic massa fum a la xemeneia i ser més realistes).

Dóna la suma de CUP + Junts pel Sí, sona a compra poder immediat; la CUP per potser no desaparèixer del mapa en noves eleccions, i Junts pel Sí, per incertessa i formar govern quan abans millor. Per acabar, estava molt més fart el votant de la CUP, per la imatge i fumeria que duien, 10 escons que volien manar sobre 62.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut