Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

EL PERILL DELS DRONS

|

- Publicitat -

Drons, diguem-ne màquines robòtiques voladores.

Avui dia, venen drons senzills, format joguet a partir d’uns 20 euros fins a milers que poden valdré els professinals, que ja porten càmeres, àudio, etc.

Publicitat

El problema dels drons, és que inciten a robar la privacitat i o intimitat de la gent. Penseu que amb drons dels bons, que volen sense fer soroll, us poden espiar, escolar, robar intimitat, etc,algo que en teoria per llei està o hauria d’està penat.

Arribarà el moment, que la gent s’agobiarà, se sentirà molt vigilada controlada, i no només per l’estat (policies, investigadors, etc), sinó també per empreses seguretat o vigilància privada io industrial, veïns, bancs, enemics, periodisme, etc.

Conclusió, proposo a govern estatals i o autonòmics, o qui entengui la competència i sinó als dos, que, els insto a crear una llei de control.

És a tenir registre oficial, on tothom qui tingui un dron, per abans poder-lo comprar, tingui que complir un mínim de requisits legals, siguin mig joguet i o professionals.

Jo no permetria el format joguet, i només el professional, però en casos de guerra (segrestos, seguiments controls, conflictes socials, guerres i o similars, etc), i o controls policials, per la seva pròpia auto defensa, per protegir-se de possibles acusacions falses.

Això significa, prohibir-ne la venda al sector privat i o industrial (ús seria penat per llei i no respectar intimitat), i que només hi poguin accedir, entitats estatals o sota seva tutela legal y complint lleis adients.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut