Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

NOU PRESIDENT: SR. PUIGDEMONT

|

- Publicitat -

Aquesta setmana van investir sr.Puigdemont com a President de la Generalitat de Catalunya, en forma de traspàs, decidit pel president sortint Sr. Mas.

Us heu preguntat quin pacte hi ha entre ells ¿ quin tipus de col.laboració han acordat ¿ el poder per Mas a l’ombra? S’atrevirà sr. Puigdemont, a dur el procés al seu lloc ¿ Tindrà estratègies no esperades pel govern espanyol ¿perquè espanya posa tantes través ¿ Diners….

Publicitat

Donar la benvinguda al nou president sr Puigdemont, i li proposi que busqui una majoria pel SI, més gran, la unió fa la força, i quans més sumin més força tindran per dur a terme el procés a la independència que vostès, Junts pel Sí i la CUP pregonen, al vent de les quatre barres de la nostra bandera.

Per altra banda, el termini que deien vostès, que es posaven, de 18 mesos, l’amplien als 4 anys de càrrec que vostè pot presidir el govern català.

El procés, ja que el proposen, vostès estan obligats a complir-lo i fer lo possible per fer-lo efectiu, però li proposi que abans de declarar la Independència, busqui suports exteriors. Suports dic, si, suport estratègics i col.laboratius, per exemple negociar amb E.E.U.U., Xina, Russia, etc, i perquè?

Penseu que si la Unió Europea, encara s’hi oposi, davant els països que anteriorment us citava, no hi té res a fer, en concepte militar, comerç, estratègies,

I abans de declarà la independència de Catalunya, li aconsello que primer de tot, creu un exèrcit Català (en col.laboració i o ajuda d’altres països), que pogués col.laborar per defendres de l’estat espanyol en cas de guerra. Tanmateix, com dic en altres articles meus, tenir tantsols un únic i gran cos de policies: MOSSOS d’ESQUARDRA, amb subdivisions (seguretat govern,fronteres,informàtica – digital, local, secreta,marítim,anti – terrorisme,etc), i tenir-los constantment en evolutiva mínima formació, per en cas de guerra, trifulques, etc estiguin de debò preparats al nostre país, en qualssevol dels possibles casos, en els quals facin falta. I així podria proposar-li moltes idees, però repeteixo, primer de tot, és la seguretat de tot tipus, on qui mani i el poble, estiguin protegits.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut