Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

PUIGDEMONT AMB MAS A L’OMBRA ¿

|

- Publicitat -

Aquesta segona setmana de gener del 2016, han investit President de la Generalitat de Catalunya al sr Puigdemont ( fins ara alcalde de Girona, que ja ha renunciat clar), posar i o proposat a mans del fins ara President Mas.

Espero que realment el sr Mas, s’aparti de la política, i deixi fer al nou president el sr. Carles Puigdemont, actuï sota les seves formes i o maneres, que no vol dir que no poguin compartir ideals al ser del mateix diguem partir, precisament per això, cal demanar que Mas no vulgui exercir el poder des de l’ombra, i tampoc insinuà, deixar porta oberta a tornar quan ell vulgui. Son etapes cremades, amb virtuts i errades,

Publicitat

Però ara el camí, ha de seguir el seu nou curs, amb el nou president. Com deia en altres articles meus, esperem que no tingui un preu car (econòmic i o de decisions), que poguin perjudicar el dia a dia, del nou govern de la Generalitat de Catalunya, nomenar el gener del 2016, la coalició dels Junts Pel Sí i la CUP.

I si pertant, proposa crear llei, que faci que tot president sortint quedi totalment desvinculat del govern entrant, si bé pogui tenir despatx, només tingui funcions d’assessor, però que no pogui imposar res, ni moure fils, ni pressionar al nou govern. I que un president sortint un cop decidit, sigui qui sigui, millor que per llei, quedés clar que no es pogui tornar a presentar a aspirar el càrrec de President de la Generalitat; ja fan prou el despatx els queda i la paga, i la bona jubilació de 3000 euros nets més que diuen passen a guanyar.

Cal que els sortints, tinguin més humilitat, i deixar treballar als nous. Com diu un frase coneguda, és millor una retirada a temps, i ben feta i bones maneres.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut