Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

INFANTA CRISTINA, JA EX I A PAGAR

|

- Publicitat -

Avui diuen que a la infanta li cauen 8 anys de presó, i a Iñaqui segur que més, però en el meu parer, si potser ell instigador a fer coses, però la Cristina ho ha permès perquè també li interessava; no em crec que no sabés res, al contrari, se suposa que ella té estudis i que si va treballar Caixa, serà si, per “ ENXUFE “, però que si saps sumar i restar, no em crec que ella no s’enterava.

Jo crec intueixo, que ella si estava al cas de tot, i anava reunions i reunia amb Iñaqui, ella n’era la secretaria suposadament, per tant, ningú es creu que tenint el control de tota la informació no sabia res, i a sobre si el company d’empresa era el seu marit Iñaqui, segur els dos estaven d’acord en el que feien i com feien, però el problema és que es creien immunes, pel sols fet de pertànyer a la casa reial.

Publicitat

Tot això, ha fet que, el Rei actual, imposat, Felipe VI, ha volgut marcar terreny amb sa germana, i l’ha desterrat fora d’Espanya i li ha retirat títol i paga.

Però jo crec, i pel què diuen informació sortida per mitjans de comunicació, que reia i o casa reial i estaven implicats, començant pel mateix rei Joan carles, i demès, dient va deixar calerts i o contactes perquè sa filla i el seu marit Iñaqui, fessin i desfessin, el que volien i quan volien, però van pecar avariciosos, i els van enganxar. Però si ara castiguen com avui diuen a la Cristina i Iñaqui, crec que els dos haurien de tenir el mateix càstig judicial ( crec els dos ho sabien tot ), i tenim democràcia, i no per pertànyer a la casa reial, s’escaparan de complir la llei, igualtat, tots som iguals.

També opino, que casa reial han desterrat a Cristina, també crec que d’alguna u altra manera reben ajuda econòmica, directa o indirectament de la casa reial, i també emprant contactes del rei sortint, Joan Carlos, que en part ho entenc, però és tràfic d’inflluències, ja que viuen de l’estat, i l’estat som nosaltres que el mantenim pagant els nostres impostos.

Per tant, democràcia, és que tots espanyols som iguals davant la justicia, no importen càrrecs ni situació social ni econòmica, i crec han de pagar per lo fet, sense cap llei ni crear-ne cap per salvar-los. Sabeu que le seu advocat és el sr Roca, un dels pares de la Constitució espanyola, i defenent a la Cristina ¿ curiós, el poder de l’estat, posant-li totes les eines al seu favor, espero llei realment sigui igual per tots, l’han fet, llavors que paguin.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut