Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

REALMENT EN 18 DESCONNEXIÓ

|

- Publicitat -

Des de les últimes eleccions, on gener, definitivament va sortir-ne un nou president, si imposat a dit, com a condició perol sr Mas, i el nou president és el sr Carles Puigdemont.

El sr Puigdemont, ha rebut de Mas, l’herència de la desconnexió en 18 mesos, i jo opino, i crec, que realment no es farà, pel que comporta, ja que la única sortida que veig, per aconseguir-ho, és que pactessin acords ajuda mútua, amb Russia, Xina, etc; que ens ajudin a defendre la declaració independència, amb ajudes militars, estratègiques, etc, a canvi deixar-los comerciar pel nostre espai marítim, aeri i o terrestre per exemple.

Publicitat

Per tant, crec que si volen declarar la independència en 18 mesos, ja haurien de començar a actuar, arribar acords, intercanvis, etc.

El que també tindrien que fer, és preparar al pobles, informar-lo i o aconsellar-lo, de com actuar i que fer quan es declari, si es fa, la suposada independència.

Es que, realment ho veig molt difícil aconseguir-ho en 18 mesos; per començar no tenim ni exèrcit militar, tenim adversari a casa (policia nacional,Guàrdia civil, .. haurien d’anar fora), s’hauria controlar nostre propi espai (aeri,marítim, terestre), posar fronteres, seguretat, economia, sanitat, educació, etc.

El que no es pot fer, és declarar-se independent, i no tenir previst lo que us acabo de dir. I tot això, sense ajuda d’altres països com al principi article us deia (EUA,Russia,Xina, etc).

Em dona la impressió, que van a càmera lenta, menys avançats del que ells esperaven, crec que com deia, primer pactar altres països col.laboracions, i començar crear estructures ja mateix, i sinó es permet; llavors annexar-se a altre país, alguna mena de coalició agermanament, per exemple amb Andorra, i des de allà crear tot, i quan tot bé, passar a ser Catalunya independent. Res és fàcil, menys si no ho intentes.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut