Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

EL PODER ECONÒMIC, CONTROLANT MITJANS DE COMUNICACIÓ

|

- Publicitat -

Uns quants anys enrere, només hi havia una cadena de televisió, Televisió Espanyola, va començar amb TVE1 i desprès 2; tenint el monopoli total, a través d’un mitjà comunicació, el qual des de sempre, pertany al govern de l’estat espanyol.

Un cop, es va veure el gran potencial dels mitjans comunicació ( radio, televisió, etc ), van començar a aparèixer grans grups d’audivisuals, buscant controlar el mercat, imposant seva programació (i o orientació interessada), producció pròpia, una producció sovint dubtosa d’imparcialitat, etc.

Publicitat

Tot això, ha anar creant 3 o 4 grans grups, al estil monopoli, cercant el seu mercat, a través del seu tipus de programació i o forma explicar informació, etc. I el que busquen i aconsegueixen, és controlar l’opinió dels telespectadors, els orienten com remats com on ells volen, així poder emprar aquest poder en campanyes electorals, i o altres necessitats.

El que caldria, seria, crear lleis i o normes, a travpes les quals, hi hagués molt més controla per part del govern, que hauria de marcar unes eines i o normes de funcionament io comportament, per tal evitar la manipulació sectorial i o interessada.

També caldria imposar un màxim de quota de mercat, així assegurar més pluralitat de mitjans de comunicació i per tothom, i no imposar si perque si, el que ells volen i o quan volen, manipulen i a través del màrqueting matxaquen per sector societat etc, imposant un propi estil publicitari – venda en forma d’anuncis, per mi, abusius incitar compres, sovint innecessàries.

Si algú vol parlar-ne més que es posi en contacte amb mi, i sincerament algo s’ha de fer per tenir uns mitjans de comunicació realment democràtics, i aptes per tots els públics i o sectors, sense exclossions ni imposicions.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut