Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

ESPANYA, SEGRESTANT EMPRESES DE CATALUNYA

|

- Publicitat -

Ja fa temps es va veient joc brut, des de la capital d’Espanya – Madrid, no saben com afeblir Catalunya, i fan servir eines estatals de tots els espanyols, i des de Madrid per fotre a Catalunya.

Diuen que, hi pot haver pressions, i ajudes i descomptes fiscals – empresarials, i intenten pressionar i aconseguir que grans empreses cites a Catalunya, ja siguin d’origen Català o fora, però instal.lades a Catalunya; prou de joc brut, ja seria hora que la Unió Europea actués d’ofici, i prohibeixi aquesta forma dictatorial d’actuar del govern espanyol, en aquest moment dominar pel Partit Popular, que viu de rendes, ja que ara va perdre molts vots i difícil torni a manar.

Publicitat

També una tàctica carronyera de centre madriles, govern Espanya, fa veure tenen més producció del que diuen, i com ho fan ¿ Molt fàcil, fan el possible perquè centrals de grans empreses cites i que produeixen a Catalunya, s’intal.lin al centre d’Espanya, i quan fan la conta de resultats, tots beneficis i dades, queden i es controlen des d’allà, resumint és així, quin fàstic de política.

Ja no parlem de la solidaridar de 40 imposada per franco, una altra crossa per fotre, volent o no amb el temps a Catalunya, no pot ser 40 anys i no hagin creat (qui reb) una industria pròpia i o independent, per així no dependre de la eterna imposada solidaritat de les comunitats riques; que fàcil viure del xollo, desprès encara ens tenen manies, quina cara tenen alguns. I una altra raó, Catalunya aporta molt més de lo que reb de l’estat espanyol, és a dir, dels mils de milions aportem a l’estat, en forma d’impostos, hi ha 16000 milions d’euros que no tornen, que es perdin pel camí de les butxaques, de la resta d’Espanya, i encara ens tenen mania, quins nassos.

Cal més igualtat, tothom ha de pagar igual que els altres, no pot ser que Catalunya, el gran motor econòmic d’Espanya, pagui molt més del que reb i que, altres, sense produir tant, amb tanta ajuda, viuen millor que nosaltres.

Cal Europa sorti al rescat, i acabi amb el segrest econòmic, al qual està sofrint Catalunya de forma totalment injusta.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut