Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

EL PODER DEL MEDITERRANI CATALÀ

|

- Publicitat -

Un dels grans bastions, clau en el gran poder de l’economia de Catalunya, és el control del nostre mar, la porta d’entrada a Europa, França, Andorra, Espanya, etc.

Pel nostre mediterrani, la part més important del qual, és el català, i a més, tenim grans infraestructures, un port marítim digne d’un gran país, és un dels més importants d’Europa i clau en l’economia.

Publicitat

En la possible Catalunya Independent, no necessitem d’Espanya, per comprar i vendre i transportar mercaderies, i amb infraestructures que vol fer Europa amb el corredor del Mediterrani ( que si no es fés, en una Catalunya independent, no és necessari .

Podem emprar el poder del nostre mediterrani, per aconseguir acords de col.laboració amb Xina, Resta Europa, Russia, Japó, etc, que ja son puntals de la nostra economia, i ells empren nostre mediterrani per transportar per tota Europa i demès, la seva mercaderia, per tant, en la possible Catalunya independent, s’ha d’afavorir encara més el millor í eficaç ús de les nostres aigües.

Tenim genials aigües pel comerç (port marítim), i grans platges a oferir pel turisme, juntament amb infinitats de serveis de qualitat, que donen un gran valor afegit, a l’economia catalana.

Podria dir més, però ja deixo forces raons, però si algú vol dialogar-ne més ja ho sap.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut