Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

ELECCIONS SPANISH 2016 – REPEAT

|

- Publicitat -

Tenint en la memòria, el cas de Catalunya, mentre no pactaven, des de resta d’Espanya, es criticava molt, i últim dia van pactar; llavors ara que a govern Espanya, no hi ha manera que arribin a un acord, ara tanquen la boca?

Ara no diuen res?

Publicitat

No seria moment de dir-los, ei feu com Catalunya i busqueu forma unir-vos, però realment no sembla que hi hagi un partit, que es cregui realment capaç evitar unes noves eleccions; en canvi, tam marejar al poble, dóna la impressió que el que la majoria vol, és anar a unes noves eleccions.

Jo crec, que al poble l’estan marejant massa, i no cal perdre temps, i lo més democràtic, tal com va el tema, seria fer unes noves eleccions, i a més, després de nous casos corrupció i coses de la vida, en unes noves eleccions, donaria el verdader estat d’ànim de vot del poble, en aquest moment, per això, dic seria més democràtic, un govern sortit d’unes noves eleccions, i que fossin màxim proposo el mes d’abril. Inclòs, ho dic, que proposo es facin noves eleccions, perquè això s’allarga massa i que s’ajuntin tant partits de diferents ideals, pot donar mostra d’inseguretat, ja de persones, com en part econòmica i o empresarial.

Com creieu que ens veuen des de la resta del món, quan veuen que a Espanya, hi ha tant embolic per fam de poder ¿

Per més dignitat, crec el millor seria noves eleccions, i si algun partit polític no ho vol, serà perquè saben i o tenen estudis – estadístiques, que diuen que perdrien molt vot, encara que altres sabent és molt possible en guanyessin molts, ara volen fer veure que realment estan negociant per formar un govern , quan realment allò que desitgen és anar a noves eleccions properament.

Senyors polítics, facin el que vulguin, però deixin de marejar, si realment volen pactar, ja seria hora i sinó noves eleccions, però espavilin el poble vols anar endavant i no enrere.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut