Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

UN SALARI MÍNIM EN UNA CATALUNYA INDEPENDENT

|

- Publicitat -

Salar mínim, igual a vida digne; per gent pugui o no pugui treballar, però naturalment, qui treballa més anys i o temps, sempre ha de cobrar més que qualsevol, que pugui cobrar algun tipus de paga de l’estat, sense quasi haver cotitzat o bé gens.

Per mi, aquesta, si és la regla màxima per tenir una veritable igualtat de nivell de vida o i ingressos; qui més treballi i o més ingressos generi, i inclòs dongui feina a més gent, aquest de lògica mereixerien ( en una hipotètica Catalunya independent ) cobrar més, que els qui menys o gent cotitzen.

Publicitat

Jo des del meu parer, proposo, un salari mínim de 600 euros ( per qui no pugui treballar, i demostrable, i menter sotmès a un plà de recerca laboral i amb compromís de trobar una feina), i per altra part, el salari mínim per gent que treballa, hauria de ser 1000 euros, tot això generaria més igualtat i un millor nivell de vida.

Però perquè tot això es doni, cal que els treballadors, produeixin més i millor qualitat, i la forma real de produir, dels qui no poden treballar, és que mentre estan cobren l’ajuda mínima, se’ls controli que facin recerca de feina i ajudar-los a buscar-ne.

Tot es basa en crear compromís de part de tothom.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut