Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

CARNAVAL, EL JOC DE LES MÀSCARES

|

- Publicitat -

Aquests dies, estant ja acabant tots els carnavals que es fan pel món, on tot si val, on tothom potser el què vol, passar-ho bé, sense que deixi de ser un joc, i punt de diversió i de trobada social.

Carnaval, dies de disbauxa, dies de desestrès, dies on tothom es treu els problemes de sobre, i per un dia es disfressa del que sigui i surt al carrer; en forma col•lectius escolars, amistats, etc, i es descarreguin d’energia i fets estressants, per acabar alliberant-se de mals auguris i problemes, durant un petit espai de temps.

Publicitat

La gent es transforma per un dia, cosa que no vol dir, canviïn de vorera ni res, simplement es tracti de diversió pura, jugar a ser el que no un és.

La gent que es disfressa és la força i la màgia de la festa, admirada pels que miren o miren la festa, rere l’asfalt, des de mirador de la vorera, animant i agraint el seu esforç i ànim de participació, que crea unió entre la gent.

Visca la festa de Carnaval – Carnestoltes, una bona i necessària tradició, quelcom tothom n’hauria de participar algun cop o molts més, bona cura humilitat, i a divertir-se.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut