Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

ASSEGURANÇA OBLIGATÒRIA TOTS MITJANS TRANSPORT

|

- Publicitat -

S'obre un debat, perquè no tots els vehicles de transport tenen una assegurança ? i perquè no se'ls exigeix formació mínima equiparada a la qual reben els cotxes, motos io camions ?

Estic parlant de patinets, bicicletes, etc; que molt sovint envaeixen voreres, inclòs ho fan pares amb els fills, algo que és faltar el respecte al vianant.

Publicitat

Cal posar normes de circulació i o actuació, i obligar a tot tipus de vehicle que circuli pel carrer, a què hagin de tenir un mínim d’assegurança, per tal de cobrir qualsevol atropellament i o mal que puguin fer o patir.

Per altra banda, com han d’adquirir una assegurança, que no puguin tenir-la, sense abans passar per formació cívica i vial, on aprenguin que s’han de respectar senyals trànsit, persones, etc.

Per últim, també cobrar-los-hi un impost de circulació, si adequat, però si tots vehicles estan en regla, i qui els porta formats, es podrien evitar accidents, i demès. I naturalment si no respecten, que se'ls pugui multar, jutjar, etc segons el grau de mal que puguin haver fet.

Si cotxes, motos, camions, paguem impostos, assegurances, i formació per poder circular, les noves i emergents formes de transports haurien de passar pels mateixos paràmetres.

Si roden pel carrer, exigir els mínims comentats.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut