Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

VATICÀ 04/06: RELIGIOSOS AMB PARELLA, EL SEGÜENT PAS

|

- Publicitat -

Com en altre article parlo, primer cal acabar amb el maxisme dins del Vaticà i o Església Catòlica, que canviïn normes, i home o dona, puguin accedir a qualsevol càrrec, i o com, donar missa, ser papa ( home o dona ), etc.

Crec que igual que fan els mormons i o altres religions, no dic que puguin tenir més d’una dona al mateix temps, però si el concepte que un religiós es pugui casar i formar una família dins de l’organigrama de l’església, algo que fa que la família en visqui i col•labori, en el manteniment, expansió, socialització, etc.

Publicitat

Estic segur, que aquesta mesura, revitalitzaria la vida social entorn l’església i o actes – participació, on el pare dóna missa, està casat i o també té fills, que s’impliquen per la inèrcia de la família, en la mateixa església catòlica.

Parlem d’un religiós que es pugui casar alb algú que no ho sigui, naturalment.

El que si és diferent, i potser hi hauria un gran dilema, seria acceptable, un capellà es pugui casar amb una monja ¿

Aquest seria tema delicat però factible, el únic que el Vaticà, hauria de donar excedències a les dones monges que volguessin ser mares, i així poder educar seus fills dins seus ideals, i que a certa edat, es reintegressin en feines d’església compartides amb el seu marit ( mentre de baixa pot anar fent ), i o quan nens certa edat, si volen puguin donar missa, o participar més de l’església.

Tot això, demostra, cal renovar molt l’església, o ho fan aviat, o any rere any aniran perdent molts adeptes, no només per no deixar casat, sinó per les fortunes que tenen en empreses, joies, diners, en lloc de vendre-ho tot i ajudar de debò al poble, que ho necessiti, i més els últims anys, que a sobre vulguem o no, subvencionem l’església amb un 0’7 % dels nostres impostos.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut