Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

VATICÀ 06/06: ESGLÉSIA, POT ACABAR SENT UNA SECTA

|

- Publicitat -

La gran pedra filosofal de l’església, potser no vol ser el que aparenta ser, però com actuen i fan sembla que cada cop més si assemblen, a una secta.

De ser una religió i derivacions ( esglésies, capellans, etc ), ho donaven tot pel poble i o simpatitzants, a cobrar quasi per tot o no parar demanar, i com en altre article sobre el vaticà dic, també reben ajuda imposada del 0’7% dels nostres impostos, que tot i que no volguéssiu, els hi donen igual, per tant, Església catòlica és una empresa de serveis, que cobren d’una o altra manera ( més en diners ), fent veure o demanant-ho com donacions; tot això fa que cada dia més s’assembli a una secta.

Publicitat

Des dels que manen, que tot s’ho maneguen ells sols, no ‘s'adapten a les circumstàncies socials d’avui dia, prohibint coses (avortament, capellans es casin, etc ), tot son mostres, de que l’església catòlica, cada cop més, sembla una secta, en òrgans diguem de direcció, forma funcionament, piramidal,etc.

Si Vaticà volgués ser més del poble, perquè no escullen el seu PAPA, en forma eleccions i o consulta popular ¿ Perquè no busquen fórmules millor funcionament, i evitar pederàstia, inapropiació, etc ¿

Publicitat

Opinió

Minut a Minut