Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

ROBOTS CREATS PER JUBILAR-NOS ¿

|

- Publicitat -

Primer, penseu, realment perquè es van començar a crear els robots?

Penseu que l’egoisme de l’ésser humà el pot fer esclau del seu desitg ?

Publicitat

És a dir, de voler crear robots ho facin tot, acabant essent en certa manera els seus esclaus.

¿ L’egoisme de les persones, van fer aparèixer els primers robots, i amb anhels de tenir-los de criats a cases, i empreses, en les quals ja ocupen llocs que abans ocupaven persones, però si són més eficaços, és a dir, si es perden molts llocs de treballs, és culpa de l’ésser humà, llavors s’han de buscar noves fórmules per crear llocs de feina qualificats i no qualificats, unió laboral de persones i o robots.

Per tant, veieu realment necessari fer robots humans i o intel•ligent?, si són intel•ligents, voldrien ser millors i superiors al seu creador, i podria actuar i prendre represàlies; ja que podrien adoptar comportament humans i o aprendre’ls.

Penseu que s’haurien de replantejar l’evolució dels robots, i posar-hi topes ¿Calen realment robots intel•ligents ? ¿Creieu que podria a la llarga ser la fi de la humanitat?

Penseu que si són intel•ligents, poden pensar, crear, decidir, opinar, etc, els ensenyen i volen siguin igual o millors que fa que vida humana perilli?

Penseu-hi, a la seva manera també poden procrear, tindrien suficient intel•ligència com per crear robots a la seva semblança i millorar-ho, per tant, us proposo, us feu totes les preguntes que en aquest article us proposo.

Llavors cal triar robots per industria, robots intel•ligent, etc, la clau del futur ara en mans de persones, i potser en el futur en mans dels robots.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut