Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

SER POLÍTIC = CARRERA UNIVERSITÀRIA

|

- Publicitat -

El perquè d’aquest article, doncs: Primer els polítics o gent s’hi dedica haurien d’està més preparats diplomàcia.

També la Cultura, idiomes, protocol, etc d’allà on volen treballar.

Publicitat

Partim d’un sector, el polític, que està molt ben remunerat, no és una feina dura, i han d’està realment preparats per poder representar al poble en tots àmbits socials, poguer anar qualssevol país sense traductors, tenir certa cultura mundial, i o capacitat d’abans de cada viatge estudiar el país on va per saber on van.. i tot això em dur a proposar aquesta per mi gran idea.

Es tractar de crear una branca universitària dedicada a formar polítics i que qui es vulgui dedicar a la política no pogui fer-ho sense aquesta preparació universitària.

Així acabariem amb la vergonya que fan, quan més grau polític més exigència,lo que parlàven fins ara uns mínim ( per graus ), però gent que vulgui aspirar al càrrecs president Gobern, president de comunitats i als càrrec, els primers per sota presidents, que tinguin la obligació de parlar tots idiomes del país, més Anglès i algun altre si s’escau.

Per tant, prou d'hipocresia, i prendren’s el pel, que volen fer carrera política, que estudien, no potser el fet tenir gent poc preparada al poder, també pot fomentar corrupció.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut