Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

PERILL CAM A LES XARXES SOCIALS ¿

|

- Publicitat -

Des de sempre, al cam anys d’arribar en el seu moment, el futur tecnològic que ara és el nostre present, en forma ordinadors, telèfons i tabletes intel.ligents, càmeres vigilància, etc; sinó preneu mesures, estareu més controlats que no pas si estiguéssiu dins la presó, i com dic jo, passeu a està dins una presó virtual, sense portes i quasi ni prohibicions, però super controlats, inclòs per via satèl.lit, informàtica, etc.

Cal ordenar per llei, que botigues i o centres comercials, venen aparells informàtics, digitals, etc, és a dir, tot, aparell que dugui una càmera integrada o no, que els venedors estiguin obligats a aconsellar en tema seguretat ( pro menors edad), i entregar alguna mena catàleg creat i gestionat pel govern, per tal de formar mares i gent gran, aconsellant programes seguretat, mètodes, etc de prevenció.

Publicitat

Desprès avisats, que per llei tinguin una assegurança, que si mesures seguretat fallessin, els ajudi cobrir despeses possibles, de denuncies, o relacionades, amb el robo de dades i imatges, que és il.legal.

Així, ta,bé cases assegurances, però confirmar l’assegurança, abans de firmar-la, exigirà mesures informàtiques i o bàsiques de prevenció. Famílies i estats, s’han d’implicar per ajudar a preservar la innocència dels menors, i evitar abusos que poguin patir de tota mena, començant per protegí l’ús de càmeres.

S’hauria de crear un software especial ( govern faci concurs oficial per escollir al millor ), anti hackers, que impedís que algú a través internet pogui entra a vostra xarxa i manipular càmeres.

Penseu que sense precaucions encara tingueu cam apagada, hi ha gent capaç entrar y manipular les càmeres, i et poden gravar sense que us adoneu que ho estan fent.

Per tant, cal prevenir, posar seguretat, i també, feu-me cas, empreu o no ordinador, lo més fàcil és tapar la càmera amb una tirita, esparadrap o equivalent.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut