Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

REALMENT ES FA TOT PEL CÀNCER

|

- Publicitat -

Quan una malaltia perdura en el temps, desenes i desenes d’anys, i encara no ha aparegut un remei per prevenir i o eradicar, fa pensar que realment algo passa, o bé no troben o bé no interessa, per temes econòmics i o empreses, com farmacèutiques, i o etc.

La ciència i la investigació, ajuden a superar reptes i fronteres, però com és possible que en cents d’anys avancin tan poc ?

Publicitat

Com és possible que molts casos de càncer que surten no saben per què ni d’on?

També no heu pensat mai, si hi ha algú o qui, que li interessi no hi hagi grans progressos en la investigació contra el càncer, i o procedir a eradicar-lo ?

Aquest algú són persones poderoses, grans empreses, que diguem, en viuen en el procés que no trobin solució ?

O bé hi haurà gent que realment o potser per despistar, diran és la falta d’inversió, cosa que dubti.

Es suposa que al govern li interessi invertir per solucionar-ho, algo que a la llarga suposaria un enorme estalvi de diners.

Llavors, realment que és el que passa ?

Comparem amb el virus el SIDA, en diguem més o menys 10 anys, es pot dir, han trobat moltes solucions, i han d'aconseguir reduir-ne els casos, que any rere any, anaven augmentant la llista de casos i el que comportava molts morts a causa de la malaltia.

Jo ara segon cop amb càncer i metàstasis i buscant tractament, però realment no poden dir-me d’on em ve ni per què; i menys sense fumar, ni beure alcohol, etc.

D’Aquí la meva humil i imparcial reflexió, i esperant que com més aviat millor, es trobi una solució definitiva, i que desapareixi el càncer, si més no, prou de que la gent pateixi o arribi a morir per dita malaltia. Llavors us cito a reflexionar?

Publicitat

Opinió

Minut a Minut