Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

FARMÀCIES, NOMÉS DEPENEN DE GENERALITAT ¿

|

- Publicitat -

D’ençà uns anys, concretament des que estem en crisis, les farmàcies no paren queixar-se que generalitat no paga part que li toca de sanitat, donant la imatge que sense aquests ingressos, com si no poguessin funcionar i perill de tancar; jo crec que realment és un paper però que realment les farmàcies van molt bé.

Les Farmàcies no viuen només de l'acord de sanitat amb generalitat, també venen molts més articles no subvencionats pel govern, preparen tractaments, prenen tensions, acords que puguin tenir amb proveïdors, marges comercials grans (crec jo més del que diuen).

Publicitat

Feu-vos una pregunta:

Oi, que no hi ha cap farmàcia, tant que es queixen, que presenti números reals de beneficis que tenen, i separat d’on els treuen?

Tanmateix, ara que tenen diguem medicaments originals i transgènics( marca blanca ), aquí crec jo, és son també en tenen més tan % de benefici.

En una farmàcia com en altres negocis, no depenen només d’una forma i o font d’ingressos, però plorar és molt fàcil, però potser cal posar les cartes sobre la taula, surtin números reals i auditats.

Crec que farmàcies, al atacar tant a Generalitat i o governs, abans de fer-ho que s’ho pensin, però prou d’amenaçar de tancar o no servir medicaments per seguretat social, si no els paguen diners, quan directament i o indirectament, generalitat subvenciona, però gent que va a farmàcies derivades pels metges, al final acaben fent despeses extres als seus locals, és a dir doble joc d'ingressos, jo només els demano que es posin d’acord, però tot sobre la taula.

Per millor sanitat, tota la veritat sobre la taula, no exigir i no aportar res a canvi.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut