Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

ALBERGS

|

- Publicitat -

Albergs, qui sent aquesta paraula, li ve a la ment, que eren de molt temps enrere emprats per grups socials juvenils ( com scouts, excursionistes, etc ), i és normal, perque son centres allotjament molt econòmics.

A 2015, sembla s’està ampliant l’us dels Albergs, inclós ja famílies i gent d’altes seccions socials, ho veuen com bona opció per sortir de les rutiens diaries d’avui dia. Acostumen a està normamment eren llocs de montanya, però, últims temps també en ciutats i o pobles.

Publicitat

Els alberg en pobles, son més de temes socials, gent en situació potser més delicada i els albergs diguem-ne més montanyencs, con per gent que vol i necessite viure de la natura i sortir d’on viuen, opció més barata que no pas els hotels, però també molt acollidors, potser menys luxes, però tenen lo necessari.

Crec haurien de donar a conèixer millor la xarxa d’albergs, i per llei, hi hagi varies tarifes, segons situació social de les persones ( parats, o gent pocs recursos i o gent amb recursos sobrats ), seria la manera més justa de que tothom i tingués accés i dret a anar-hi, i que puguin haver-hi el mateix dia i coincidir-hi, gent de diferents estatus socials, així promovem integració social, en ambients humils i més adequats.

Tothom té dret, a desconectar uns dies, fem-ho possible, qui té poder ho pot fer factible, i a la llarga és manera, tenir-hi un nivell d’ocupació molt més alt i al tenir més diguem-ne clients, també més ingressos.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut