Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

QUI ANALITZA ALS PSICÒLEGS

|

- Publicitat -

Tothom vol analitzar tothom, llavors als psicòlegs qui els analitza?

Com poden fer estudi o opinar d’algú, sense conèixer bé la persona i el seu entorn?

Publicitat

Com pot ser que només es basin en llibres escrits per altres, sense immersió sobre el terreny?

Molts professionals es treuen carreres universitàries o equivalents, però un cop els acaben i comencen a treballar, la majoria no es renova, viuen de lo après, basat en llibres de fa molts anys, i teories desfasades avui dia.

Qui controla a qui analitza i jutja a persones, inclòs les declaren malaltes?

Penseu que si un de jove es treu carrera de psicologia, al cap dels anys també pot acabar sent malalt mental, i creieu un possible malalt mental pot analitzar i jutjat a altres?

Jutjar és molt fàcil, però conviure amb la persona i o persones, es pot fer un estudi més realista, i el que jutgi sense conèixer, demostra no ser bon professional.

Llegint un llibre d’un que inventa una teoria, que estigui escrita, i fa temps, no la fa realista en el pas del temps, són circumstàncies diferents, les persones són diferents, vénen de diferents llocs, pensen diferent, etc; un llibre no pot servir per jutjat tampoc, com sempre dic, el millor és la immersió i implicar-s’hi de debò i conèixer bé.

Que vull dir també amb això, que tots professionals, haurien de fer revàlides i o cursos – exàmens d'actualització de mètodes, estudis, etc, així està al dia.

Cal més implicació de governs i universitats, per aconseguir que els professionals, any rere any estiguin realment al dia, i es comprovi que realment estan capacitats per exercir o no.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut