Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

JUTJAR SENSE CONÈIXER

|

- Publicitat -

Podríem parlar de perjuri? Naturalment que sí.

En el moment de conèixer persones, cal jutjar pel que nosaltres coneixem, veiem i escoltem, i no deixar-se influenciar per males informacions, mala praxi, i o ganes de fer mal, d’alguns que es puguin creure professionals, i sense miralls al seu despatx.

Publicitat

Qui controla el mal fer de la gent i el mal que fan, jutjant malament, potser els que jutgen malament, són els que realment tenen problemes.

Si vols jutjat algú, no ho facis per l’esquena, fes-ho a la seva cara i amb arguments lògics, i no per maldat i enveja és compartir-se un, en què pot i desitja sense ser jutjats, i si us plau plou excloure, que la gent que si està malalta (intel.lectals, cap, etc – en diuen malalties mentals.

Un malalt diguem-ne mental, controlat, té dret a fer vida normal i a no ser jutjat per molts, algo que a mi em fa ràbia, perquè són persones que cadascuna té algo interessant, i si acceptes la seva situació, seràs capaç tractar-los amb igualtat.

Com dic en una frase meva: un malalt mental, controlat, que segueix tractament mèdic, l’heu de tractar per igual, esforçar-vos en conèixer bé, i veureu que poden a portar coses molt interessants, però no els ignoreu per por, gaudiu-ne de la seva riquesa com a persones interessants que són.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut