Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

AJUDES, CADA DIA MÉS DIFÍCIL

|

- Publicitat -

Ajudes, quan economia va bé, poca gent la demana, només l’espavilada i ganes de viure del ” cuento “, però en època de forta crisi, hi ha molta més gent que necessiti ajudes.

Hi ha gent que no cobra res i d’altres si però amb càrregues (familiars, fills, despeses vàries, etc), i tots volen ajudes, aquí s’hauria d’ajudar primer, per lògic a qui no cobra res, i després si sobre, a la resta de gent.

Publicitat

El greu dilema és, aquí ajudar a autòctons del país o inclòs a immigrants i o gent de fora que viuen aquí, llavors, entre el factor humanitari, però la majoria pensa primer els de casa i si sobre els de fora, que consideren això no és racisme, si algo classisme, però en bon sentit, qui hem de cotitzar molt aquí per lògica hem de tenir és drets, a parts de les moltes obligacions d’impostos de molts anys.

I el que la gent diu, aquí hem d’ajudar a tothom, i tots països i quan o si anem als altres països i demanem ajudes no ens donarien res, llavors això encara demostra més, que les ajudes en aquest sentit no es pot dir racisme o no, pel fet poder ajudar-los o no.

Llavors sobre tot això jo em pregunto, o a tots països fan mateix i en igual condicions alhora ajudar o no ajudar, o primer els de casa. Si us fixeu, passa similar amb la sanitat, és universal, la paguem nosaltres, i en gaudisquin molts més.

Les coses han de canviar, i que tots països actuïn de la mateixa manera alhora d’ajudar o no a la gent, i no donar la imatge de ” pardillos “, i afavorir al pillatge de gent que vénen a operar-se aquí sense haver cotitzat mai, i o viure d’ajudes sense haver pagat mai res o molt poc.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut