Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

ETERNITAT .. SERIA LA FI DEL MÓN

|

- Publicitat -

La meva teoria és, pot haver coses i o fets eterns i o infinits, però no ho podem demostrar, perquè no en veien ni el principi ni el final.

Com per exemple, el temps, l’univers, el sol, la lluna, etc; tots podeu pensar que són eterns, perquè sempre els heu vist igual en l’esplendor, però realment, ningú en sap la fi, en poden preveure i mirar de fer-ho, però també poden errar, per tant encertar de debò que es infinit o no.

Publicitat

Si busquem en les persones i o éssers vius, està molt clar que caduquem i això és demostrable, molts anem o anat d'enterraments i etc; i els animals també moren, per tant, el que és infinit o ho sembla per ara, és el cicle de la vida, uns moren i altres neixen, abans l’univers el veien proper ara, el veuen llunyà, ja que en presumeixen infinitat, i tot potser és perquè no tenim eines ni res, per poder demostrar i de forma exacta la duració de les vides, coses, objectes, etc.

Caduquem per deixar pas, si ningú morís, o visques més de lo normal, hi hauria moment que tindríem superpoblació al món; igual que amb ésser animals; per tant la vida és intel•ligent, no se sap com, però controla qui en gaudeix, diguem amb un màxim suposat de gent. I com deia, si fos revés hi hauria col•lapse mundial, inclòs la gent és mataria o faria mal per menjar o per tenir possessions, o drets a serveis.

Per tant l’únic sembla realment etern, és el nostre embolcall, l’espai temps, el que ens envolta i permet viure en certes condicions, sortides I creades de la casualitat, però amb una estructura coherent per viure-hi. Per tant, eternitat, no és potser no tenir fi, sinó suposar-ho perquè no tenim la capacitat d’assegurar-ne la duració.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut