Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

METGES, ALERTA ROJA

|

- Publicitat -

Ja de ben petits, a ningú li agrada anar de metges, ens sentim invencibles, intocables, però res d’això és cert totalment, a molts ens toca la penyora de cada cert temps tocar a la porta del metge, i per mala sort trobi algo dolent, i com no a altres algo bo, i consells per seguir-hi estant.

La salut, ja difícilment té un perquè i un com, és a dir, una raó lògica per la qual ens passen o malalties que patim.

Publicitat

Molts es queixen de refredar, pneumònies, mal de cap, abús de líquids i o substàncies, però quan realment hi ha o es pateix una malaltia greu, ja correu metges i pacients, tot a una, per agilitzar-ho tot, desenes proves, visites,etc, per això dic , metges alerta roja, a mi m'ho han demostrat, quan s’ha de córrer es fa, i quan t’han de dir, ei paciència, espera calen més proves, que el teu cas és complicat.

Aquí apareix, no està d'acord, el pacient té pressa per trobar solucions, i els metges volen assegurar-se, però el que si està clar, que tenim una sanitat genial, és a dir, en malalties diguem-ne greus i molt greus, si funcionen, fan tot per esbrinar, curar i o mantenir estable.

Per això, no exigiu que els metges estiguin en alerta roja 100% i per igual amb un constipat o per exemple un càncer. Què vull dir, un 10 per la sanitat catalana, funciona genial, com i quan ho ha de fer.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut