Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

CREAR URGENT DEPARTAMENT INFORMÀTICA SEGURETAT

|

- Publicitat -

També podem anomenar-ho, Ciber Seguretat, en fi, jo proposo crear un gran departament informàtic, que s’encarregui de la seguretat informàtica de tota la generalitat i cossos que en depenent, funcionaris, bombers, policies, etc.

Primer, cal tenir clar, cada any, la informàtica i seguretat en xarxa, es fa més i més important, penseu que a través de les xarxes, els anomenats hackers, especialistes en saltar-se la seguretat i etc; així doncs, cal crear un manual de procediments i comportament en formes de fer, actuar, defensar-se, adaptar la llei, etc.

Publicitat

Un cop fet i redactar manual, i ja aprovat, caldria que el govern dotés d’un gran pressupost, per poder crear estructures, edificis, teixit informàtic (ordinadors, impressores, tot el que sigui necessari).

També llavors, poder fitxar als millors hackers i o estudiants de gran nivell en informàtica, aprendre que estiguin contents, i sobretot, posar-los en formació constant. Seria un cos informàtic, que funcionaria de forma autònoma, però compleixin, ordes directes del president de la generalitat i entremig un gran càrrec de seguretat.

Podria col•laborar de forma més eficaç contra, prevenir és curar, preparar-se per lo que pot passar, és el millor, però, actuar d’arrel , i tenir eines i formació constant als millors (els super mossos), com actuar, participar de tot, en guerres, controlar armament, món digital tot tipus, etc

Només com recordatori, molt armament és digital i susceptible control a distàncies, empreses amb internet i com actuen,poder arribar en un futur proper, controlar tots els cotxes, que amb poc temps, es basaran és en el món digital, càmeres de fotos mòbils, ordinadors, màquines de llar, etc.

És a dir, el món va en recerca d’un món molt més digital,on també tractarem més en màquines, robots, les vídeo conferències, molt més, etc, aquí és on aquest departament informàtic, ha de treballar, controlant tota la xarxa al 100%, és a dir, descobrir possibles atemptats i o atacs, perjuris, corrupció de tot tipus, etc; i ajudar a la defensa.

La defensa ?

Sí. Hi ha guerres cibernètiques on xarxa, robar dades, aturar armament digital, seguir sospitosos i controlar què fan a través xarxes i demès. Això i molt més, ha de servir per tenir un país més segur en tots àmbits.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut