Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

VOTACIONS LOW COST …

|

- Publicitat -

Crec que per llei, s’haurien de limitar les despeses, que tots els partits fan en tema publicitat, i o buscar nova fórmula de votar. Jo proposo per correu electrònic, és a dir, molt fàcil i ràpid i barat.

La generalitat ja té el seu propi servidor (gencat.cat), i a partir d’aquí a cada ciutadà amb dret a vot a Catalunya, se li atorgui un correu electrònic segons número DNI, com per exemple (00000000A@gencat.cat), i buscar compulsar firmes a través bancs o acudint a llocs oficials per activar-lo.

Publicitat

A partir d’aquí, serà més fàcil i eficaç votar qualsevol cosa, com: eleccions, referèndums, consultes, propaganda, etc; seria el primer i verdader viatge al futur de la informació, informar de forma digital, i com no, evitar emprar tant paper, que necessita de tallar milions d’arbres, de rebot seria bo per la natura.

I amb les votacions digitals, els recomptes són molt més ràpids I eficients, I evitarien possibles errors humans.

Per tant, només cal fer una proposició de llei, I aprovar-ho, o el sistema que sigui convenient; I en quan la publicitat de carrer, limitar-la molt més, i proposar aprofitin més i millor les xarxes socials i o internet per promoure’s, s’estalviarien molts diners.

Low cost al món de la política, gastar menys, i produir més.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut