Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

ON ÉS EL COS DE HITLER ?

|

- Publicitat -

La covardia, es va apoderar de Hitler ? Potser, realment la seva agressivitat envers als demès, ocultava la seva verdadera fragilitat i sentiment de poca cosa, que tenia Hitler? És com qui diu, on és el cor de crist?

Potser Hitler buscava assemblar-s’hi i volia generar el mateix efecte, fent desaparèixer o amagar molt bé el seu cos ?

Publicitat

Pel que se sap, Hitler –(genocida – dictador), es va suïcidar junt amb Eva Braun, la seva mussa amorosa per dir algo, més aviat companyia pel que diuen. Van prendre Cianur, substància letal, agonitzant en una habitació, 30 d’Abril del 1945, a Alemanya.

Al cap uns minuts, ja els dos morts, els assistents els van trobar i dur al pati de cancelleria, on un forat fer per un obús, van posar-hi els cossos, i ruixats amb gasolina, els volien incinerar, però un bombarder rus va interrompre, i cossos encara diguem uf sencer, els funcionaris nazis, els van enterrar superficialment.

Els russos van trobar cossos, i el març del 1970, el president rus del moment, va demanar permís de destruir-ne les restes del cos de Hitler i altres enterrats en una base militar un cop acabada la guerra, i així evitar el lloc es convertís en una espècie de santuari en honor a Hitler. L’exhumació i destrucció de les restes de Hitler, va ser el 4 d’abril del 1970, s’en va encarregar la KGB, cossos varen ser cremats en un camp de la ciutat de Schönebeck, i les restes i cendres les van tirar al riu Biederitz.

Diuen que l’arxiu del FSB afirma que guarden una part de la mandíbula de Hitler i uns fragments del crani, que si realment fos cert, serien de gran valor històric, i en part com un càstig, ja que Hitler no volia se’l trobés, i si queden aquestes petites restes, és com dir-li, que ha patit l’humil•lició ser llençat al riu, ser menjar de peixos, però una part seva romandrà físicament, una prova d’un dictador genocida.

Queda potser proves genètiques, que crec podrien causar un estudi, psicològic, malalties, etc i o estudi, del perquè una persona pot acabar fent tantes aberracions.

Curiós un dictador que es sentia superior als jueus, i els feia matar i o incinerar com si no fossin res, però ell va acabar igual, algo que demostra en part la seva gran covardia.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut