Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

INJUSTÍCIES POLICIALS ASSEGURADES

|

- Publicitat -

De casa vingueren i voler treure’m volgueren. Casos com el següent n’hi ha, i són multats, però els realment pitjors mai els passa res ?

La vida és injusta, tu pots tenir tot en regla al 90% i no ser rebut amb possibles molèsties i o carències, i et causa problemes monetaris; en canvi altres no tenen res en regla, i passegen pel temps sense que el passi res ni pèrdues de diners.

Publicitat

Potser els que multen o reclamen calés, abans comprovin, i que si tens els mínims donar una oportunitat, és a dir, perquè ho té tot un 90% al dia, i molts que no ho tenen, es mouen per les vies, sense que els passi res ni els diguin res.

SI bé han de fer la seva feina, han de tenir un marge de tolerància, escrita o no, i més quan un pot demostrar, que per la raó li volen extreure diners, és demostrable que no necessitava perquè no l’emprava. Sí, parlem de tema circulació, i aparcament de vehicles al carrer, n’hi ha que no tenen ni assegurança, ni impost de circulació ni ITV (perquè no pot moure per falta canvi de bateria, roda, etc – falta diners), i no els passa res; i ser de casos que si tenen impost de circulació i assegurança però no ITV, per no poder fer-ne front, però a favor, és que tot hi podent demostrar no l’ha mogut, se’l multa igual, i no escolten ni intenten posar-se al costat del qui pateix aquestes situacions.

Casos així, se n’hi ha, com el citat em van informar, però n’hi ha molts i molts més que, no tenen la majoria, ni impost pagat, ni assegurança, ni ITV; i aquests són als que menys pressió policial se’ls posa o ho sembla.

I els que tenen quasi tot com cas anterior, que poden demostrar no mouen el cotxe, els multen com si res, potser caldria reformular formes i maneres de fer i actuar, segons situacions demostrables i raonades.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut